Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 14 ianuarie 2008

Norica după Elodia


Brandul anului 2007, Elodia, dispare precum fumul. Nici măcar Diaconescu nu-şi mai prea dă interesul. De pe prima pagină a ajuns pe o coloană, undeva într-un colţ de pagină. Mona Muscă, brandul anului 2006, este un rând mai sus, dar tot pe o coloană. Brandul lui 2007, cel puţin acum, de început, este o nouă doamnă care îndeplineşte premisele unei dispariţii subite. Întreg scandalul Nicolai este o făcătură a politicii româneşti. Băsescu punctează precum Lucian Bute şi duce PNL-ul spre un KO foarte bine executat. Manipulează ca nimeni altul, se arată umil şi interesat de soarta României şi dă nişte upercuturi sub centură al naibii de dureroase. Înfumurat şi filfizon, Tăriceanu nu a înţeles că era de preferat sacrificarea Noricăi Nicolai în favoarea imaginii sale şi partidului. Până la urmă, a căzut din nou în cursa lui Băsescu. Preşedintele a speculat situaţia bazându-se pe faptul că peneliştii îl vor face mincinos. Documentele au apărut, Tăriceanu a înghiţit în sec şi a dat ochii cu Băsescu, noi scrijelim un X în dreptul lui Băsescu şi aşteptăm să vedem dacă Norica Nicolai ajunge între Mona Muscă şi Elodia.
P.S. Era sa uit de episodul cu nepoata. Am fi chiar penibili cu un asemenea ministru

3 comentarii:

  1. Io zic s-o puna in functie numa daca-i nascuta in zodia Balantei si nu vede bine. Desi avand prenume predestinat de gospodina (alaturi de Nutzi, Mimi sau Tantza - no offence) ar trebui sa se priceapa la curatenie. Si la pus ,,la murat''.
    Imaginea cu Justitia legata la ochi ma duce cu gandul deocamdata la un pluton de executie gata sa (i-o) traga necum la impartialitate. Sa vedem insa in ce parte va inclina ...balantza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, nu m-ar mira ABSOLUT nimic. La cata logica au in ei politicienii vor tine cu dintii de matrahuca asta. Imi pare rau de PNL. Era un partid de care era nevoie pe esicher. Asa, se iau de mana cu PC si PNG imediat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite cine a revenit! Nu, nu Norica:) Despre tanti Norica, ce sa zic... Cred ca toata lumea o sa uite telenovela asta dintre Basescu si Tariceanu la numirea ei si la fel de bine o sa se uite si magaria cu nepoata. Pt ca intotdeauna o sa se gaseasca alte subiecte care sa dea bine la jurnalul de la ora 19.00. Evident, liberalii se apara intre ei, PD-L/ul si-o apara pe Macovei si tot asa. Intre timp, vai de capul nostru!:)

    RăspundețiȘtergere