Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 15 aprilie 2008

Adela, te provoc


O data si pentru totdeauna, ai sansa sa demonstrezi tuturor ca au prejudecati, idei preconcepute si ca adevarul este altul. Ca nu esti GEEK.
Aici gasesti testul. Eu, care am incredere, astept raspunsul. Daca iti iese peste 50% fa cumva si sterge site-ul.

3 comentarii:

  1. You are 47% Geek
    Asta-i rezultatul. Irelevant, dupa parerea mea. Adica relevant daca traiesti in America si sa rezolvi o problema compiutericeasca inseamna sa fii geek. Americanii... niste ignoranti...
    PS: Ignorati va rog fotografia. In realitate sunt bloda, 1,75m, 90-60-94 (94 e de fapt un avantaj) si am nasul mult mai mic.

    RăspundețiȘtergere
  2. pfiu, sub 50%. nu-i rau deloc. parca ai avea sanse sa te integrezi intr-un colectiv non-geek.
    te rog insa sa nu mintzesti pe blogul meu, da?
    P.S. In restul fotografiilor, Adela pare un GEEK, de asta am ales poza razboinica. In realitate blondul Adelei e cam negru ca pana corbului. Are 1.75 doar pe planeta delfinilor, pe asta a noastra, a muritorilor, de abia daca sare de 1.64. Cat despre 90-60-94, primele doua nu le comentez, dar la a treia, 94-le cu pricina cred ca a uitat un 1 inainte. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Bogdane io zic ca esti un porc...eu in locul ei ash fii foarte suparata pe tine...si nu te-as ierta ever...dar na..ea stie ce si cum..47% zici...:D ... ce fain... io cred ca am vreo 99% si chiar mi-ar place sa ma considere lumea geek...ce ffain ar fii....

    RăspundețiȘtergere