Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 11 decembrie 2007

Hot-line reclamat la OPC

O linie telefonică erotică a fost reclamată la Protecţia Consumatorului de un gălăţean nemulţumit că nu a fost satisfăcut, însă reclamaţia s-a dovedit nefondată, potrivit Mediafax. Potrivit inspectorului şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Galaţi, Silviu Bacalum, tânărul susţine în reclamaţie nu numai că a fost nemulţumit de serviciile prestate, dar că a fost şi jignit. "A venit un consumator care a sunat la o linie erotică şi care nu a fost mulţumit de serviciul prestat. Mai rău de atât, a fost jignit şi făcut minor", susţine Silviu Bacalum. Cercetările întreprinse de inspectorii OJPC Galaţi au dovedit însă că plângerea nu era întemeiată, serviciile oferite fiind considerate de bună calitate. Poliţiştii au făcut singurul lucru posibil, în aceste condiţii. Au sunat şi ei la linia erotică. "Inspectorul care a soluţionat cazul a spus că plângerea este neîntemeiată. A vorbit la linia erotică, a verificat şi a stabilit că totul era în regulă", a mai spus inspectorul şef al OJPC Galaţi.

No, de asta ce sa mai zici? Hahahahaha

3 comentarii:

  1. :)) de ce nu i-au dat ăia numele celui care a sunat la 89? oare ce-o fi zis nevastă-sa? Crezi că l-o fi maltratat acasă dacă a aflat?:) Mari nebuni de oameni prin lumea asta...Ce să mai zic..Mi-l şi închipui pe respectivu "Lăsaţi şefu că mă sacrific eu şi sun":)) Spor la treburi.

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ma... cine n-ar vrea?
    saracele hotlinese, ce ciudat s-or fi simtit. ma si gandesc, oare ce le-or intrebat aia de la OPC? le-au pus sa refaca conversatia cuvant cu cuvant? hahahaha

    RăspundețiȘtergere