Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

miercuri, 23 aprilie 2008

Domnului profesor... cu dragoste


Nu doar pentru ca are masina cu numere de Bucuresti, pentru ca am oroare de asemenea masini si de soferii lor, nici macar pentru faptul ca a lasat masina asa mai mult de jumatate de ora ci pentru ca avea parcarea la 10 metri distanta.
Superbul autoturism Renault Laguna apartine unui profesor al Facultatii Romano Germane. Cel mai probabil din moment ce a coborat din sediul Facultatii de pe Dumbravii. Facultatea cu pricina are o parcare pe partea stanga a cladirii. Dar e mai comod sa lasi masina in mijlocul strazii. Ca sa nu mai spunem ca a pus-o in marea nesimtire chiar sub semnul de Oprire Interzisa. Iar masina de politie a trecut pe langa ea si nici macar n-a bagat-o in seama. Normal ca toti parcheaza unde ii taie capul daca politia nici macar o amarata de amenda nu le da.
Si asta ca sa nu mai spunem ca in primii 10 metri pe care i-a facut a incalcat doua reguli grave de circulatie. Pe un drum obligatoriu inainte a virat la stanga si a intors in statia de taxiuri basca a claxonat un taximetrist care incerca sa intre cu spatele in locul special amenajat. Domnule profesor, sunteti un exemplu demn de urmat de studentii dumneavoastra... in Bucuresti.

P.S. Vedeti ce bine am invatat pentru examenul de conducere?

2 comentarii:

  1. da, nenorocitii politai...tie ti-au luat carnetul da' la astia...

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,
    Iti citesc de scurt timp blog-ul si mi-se pare interesant cum scrii.
    Ai fi interesata sa scrii scurte post-uri in functie de dorinta si timpul tau liber, pentru bani?

    Daca te intereseaza si doresti mai multe detalii te rog trimite-mi un mail pe adresa cristidascalu at yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere