Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 7 aprilie 2008

Sunt mai batran cu doi ani

Ce traznaie m-o fi apucat, ca nu obisnuiesc sa pierd vremea cu teste de genul asta. Probabil azi aveam vreme de pierdut. :)). Cica acest calculator iti arata varsta ta psihologica. Sincer, ma asteptam sa fie mai rau la cat de obosit sunt, dar... m-a imbatranit doar cu doi ani. Dar m-a surprins si faptul ca le-a cam nimerit si de-asta il dau mai departe. Il gasiti aici. Vedeti ce va iese, ca si eu sunt curios.
Mie mi-a zis ca: sunt energic si imi place sa ma implic in activitati, ca sunt echilibrat si realist, ca nu sunt foarte social dar am un grup de prieteni la care tin mult, ca nu imi plac schimbarile dar ma adaptez, si ce mi-a placut cel mai mult, ca respect autoritatea pana mi se pare ca devine irationala si atuncea imi bag... hahahahaha.

3 comentarii:

  1. brylule surprinzator mi-a iesit ca-s mai tanar cu 4 ani! is bun de dus la fete!

    RăspundețiȘtergere
  2. Varsta mea psihologica este de 30 de ani :( :( (adica mai batran cu 6 ani si ceva) Am multa energie si imi place sa ma implic in multe activitati. Sut echilibrat si realist. Nu sunt foarte sociabil, dar fac parte dintr-un grup de prieteni si am un cerc de relatii pe care incerc sa le mentin. In schimb, daca se intampla sa cunosc persoane noi, imi este mai greu sa mentin legatura cu acestea. Nu-mi plac f. mult schimbarile, insa pot sa ma descurc bine cand acestea apar in viata mea. Increderea mea in cei din jur este limitata, stiu sa le arat increderea mea dar in acelasi timp sunt pregatit si pentru dezamagirile pe care mi le pot produce. Respect regulile si autoritatea pana in momentul in care acestea mi se par irationale, iar atunci incerc sa le schimb.

    RăspundețiȘtergere
  3. bon. exact asa mi-o iesit si mie. nu inteleg insa de unde diferenta de varsta, mosule... ca sa zic asa. :))

    RăspundețiȘtergere