Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

vineri, 18 aprilie 2008

Who`s the driver now????

Tzeapaaaaa, au crezut ei ca ma fac pe mine, za ultimate driver... 13 scrie pe dovada mea, ma baeti si fete. Ceea ce inseamna ca din 10 mai am carnet si back on the road.
Aristide, pensionarul meu amic, este castigatorul bericioaicei scoase la bataie intr-un post anterior. O bem duminica in Maktuba, my frend.
Dar, sa va povestesc cum a fost la examenul cu pricina. Aspectele serioase ale examenului le gasiti aici. Cat despre cele amuzante, pai sa vi le povestesc.
Ca sa promovezi testul, trebuie sa faci 13 puncte din 15 posibile. Testul dureaza 20 de minute. Oare cine a iesit primul din sala dupa 5 minute? Chiar eeeeuuuu. Am primit chestionarul, l-am frunzarit rapid, stiam 12 intrebari suta-n mie. Aveam trei dilematice. Una dintre ele, de la cati metri distanta trebuie sa semnalizezi cu farurile masina care vine din fata, cu variantele 200, 150 si 100. Sa-i trajneasca, ca n-am stiut, am pus la oha. Bulanul insa tot bulan. Din trei intrebari puse la ghici am nimerit una. Suficient sa ia baeatu carnetu inapoi.
S-apai, la corecturi. Cum facea nenea politzistu mai mult de doua puncte rosii pe chesionar cum incepeam, da Doamne, nu eu, nu eu, nu eu...
Cert este ca s-o picat in draci. Cu 7, cu 9 si cel mai des, cu 12 puncte. Manca-m-ar tata de destept.
Asa ca mai beu pana in 10 mai, dupa care pas-parol. Adio Alexandrion.

Un comentariu:

  1. URA! Primul meu premiu castigat pe net! URAAA. De bucurie ti-as da o bere. Dar imi trece pana duminica :)

    RăspundețiȘtergere