Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 10 iunie 2008

Bilete la Metallica


Voi, astia profanii care inca nu v-ati luat belete la Metallica, maine dimineata faceti coada la Diverta. Ca se mai scot la vanzare 1500 de bilete cu 100 si 180 de lei. Stirea vine pe tzeava de la Mediafax
Organizatorii concertului Metallica din Bucureşti, alături de managementul trupei, au hotărât suplimentarea biletelor la spectacol cu 1.500 de bucăţi, pentru a contracara vânzarea tichetelor pe piaţa neagră, la preţuri mult mai mari. Chiar dacă concertul Metallica, care va avea loc pe 23 iulie, pe stadionul Cotroceni din Capitală, era sold-out, Emag!c Entertainment şi managementul trupei au decis rearanjarea poziţiei scenei, astfel încât să fie posibilă suplimentarea numărului de bilete. Astfel, începând cu 11 iunie, ora 00.00, încă 1.500 de bilete în Gazon A şi Gazon B vor putea fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro, precum şi din reţeaua magazinelor Diverta, la preţurile de 180, respectiv 100 de lei, fiecare comandă fiind limitată la un număr de patru bilete. După ce concertul Metallica a fost anunţat oficial ca fiind sold-out, biletele pentru acest eveniment au început să se vândă la preţuri exorbitante pe "piaţa neagră", numeroşi fani plângându-se de situaţia apărută.

Deci, coada maine dimineata la Diverta

Un comentariu:

  1. io mi-am luat din aprilie... asa ca... ne vedem la METALLICA in 23 iulie... live pe stadionul Cotroceni! Nici nu-mi vine sa cred ce spun/scriu: Metallica din nou in Romania!!!! Totusi, poate ca incepe sa mearga bine in Romanica asta a noastra!!!!

    RăspundețiȘtergere