Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 31 martie 2008

Multumim, Google

Amicii de la Google au dat o "mana" de ajutor campaniei noastre pentru hranirea cateilor. Au inchis contul de Adsense. Motive? Doar ei le stiu. "Contul prezinta un risc considerabil". Le-am cerut lamuriri, explicatii. Le-am cerut o notificare prealabila pentru remedierea defectiunilor existente, care or fi alea. Raspunsul lor: Vă mulţumim pentru informaţiile suplimentare furnizate. Totuşi, după ce am revizuit cu atenţie datele contului şi după ce am luat în calcul feedback-ul dvs., ni s-a confirmat din nou că aveţi un cont care prezintă un risc considerabil pentru agenţii noştri de publicitate. Din acest motiv, nu vă putem reactiva contul. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Well done, Google.
Incep sa am vaga idee ca Google e o afacere made in Romania si se cheama Gugal

vineri, 28 martie 2008

Hau-hau la TV

Sa vedeti ce ne radem duminica. La 12, merem la emisiunea Raluca si Razvan cu o droaie de catei. Acuma nu va ganditi chiar la o droaie, ca ne taie Marcu tat-tat-tat de-i distrugem studioul. Vor fi vreo trei sau patru catei. Sper sa ne descurcam cu ei, sa stea cuminti in fata camerelor. Poate-i maritam... La 12, pe Antena 1 Sibiu. Asta o sa fie amuzanta.

miercuri, 26 martie 2008

Gata. Spun tot

Ca am tinut suficient in mine. Adela e de vina. Am spus. Daca Adela avea ceva muzicaaaaaaa in masina probabil n-as fi fost semiadormit si n-as fi luat prima amenda din viata mea. De fapt, am mai luat o amenda, da aia ca pieton, deci nu se pune. Uitati ce trebuia sa ascult io in masina si intelegeti de ce am luat amenda la Zam. Apropo, la Zam e un spital de nebuni. Sa fie vreun semn.

Nu ca n-ar fi faina melodia :)

Bleaccc

Am fost astazi o tura prin Timisoara si Arad cu amicul Bratu. Timisoara, loc de petrecere, exact cum am lasat-o acum un an. Aradul, in schimb... cah. Asa o impresie naspa mi-a lasat. Bun, rau, cum e Sibiul asta, parca tot mai fain ii. Revin cu amanunte dupa ce dorm 14 zile si iau o aspirina antimahmureala.

marți, 25 martie 2008

El esteeeee.... Ţâcă


Nu e de rasă, dar are stil. Şi probabil şi gene de ciobănesc. Doar de aia e atât de flocos. Nu ştiu cum îl cheamă, dar l-am botezat Ţâcă, şi răspunde la numele acesta. Din câte am observat până acum, se dă în vânt după polonezi şi crenvurşti. Dar nu face figuri nici la pâine cu unt. Seara îl găsiţi pe bulevardul Mihai Viteazu, unde îşi aşteptă porţia zilnică. În rest, bântuie prin zonă. Cred că ar fi un candidat ideal pentru adopţie din mai multe motive. Dacă îl vreţi pentru casă, are o statură relativ impunătoare, n-ar fi o problemă să alunge musafiri nepoftiţi. Însă cred că ar fi mult mai potrivit pentru o familie cu copii. Este extrem de jucăuş şi de blând. Mai rar am văzut un asemenea câine. Însă se vede că traiul sub cerul liber nu îi prieşte. Are blana încâlcită de ploaie şi de praf. Nu vă faceţi griji, se rezolvă cu o baie în curte, că tot vine iarna. Iar dacă îl vreţi gata curat, aşa o să îl primiţi. E păcat să rămână pe stradă pentru că se vede că e un câine deosebit. Deocamdată, bântuie pe stradă. Probabil a scăpat şi de hingheri, însă ulciorul nu merge de multe ori la apă. Dacă îl doriţi pe Ţâcă, sunaţi la numărul de telefon 0743091876. Iar dacă doriţi să vedeţi mai multe poze, pe www.adopta-i.blogspot.com.

luni, 24 martie 2008

Ţâcă

Săptămâna aceasta o să vi-l arăt pe Ţâcă. Habar n-am cum îl cheamă dar răspunde la numele acesta. E abonat. Nu la ziar ci la câte un polonez pe seară, pe care îl primeşte cu regularitate. E lânos ca o oaie dar are blana încâlcită. Probabil de asta nu l-a luat nimeni de pe stradă până acum. Deşi e frumos foc. Şi tare prietenos. Sibiul este plin de ţâci. Poate îi vedeţi în haită şi vă temeţi de ei. Sau îi vedeţi singuri şi nu-i băgaţi în seamă. Câinii vagabonzi sunt o problemă a societăţii, oricât încercăm să îi ignorăm. De foame sau de frică, unii sunt violenţi. Muşcă trecători. Deşi sunt pro-câini nu o să pretind că asemenea incidente nu se întâmplă. Dar poate ţine şi de om. Am adunat zeci de câini. I-am hrănit, i-am spălat. Multora le-am dat drumul. Câţiva i-am păstrat sau le-am găsit stăpân. Niciunul nu m-a muşcat vreodată. E greu să creşti un câine. Îţi schimbă viaţa, îţi răpeşte din timpul liber. Dar îşi merită tot efortul. Împreună cu mai mulţi colegi din presa locală am pornit o campanie de adopţie a câinilor comunitari, care sperăm să dea roade. Primăria ne-a oferit ajutorul pentru că această problemă trebuie rezolvată. Ca cei care nu-i iubesc să nu se mai teamă de ei iar cei care îi iubesc să îi aibă alături tot timpul.

joi, 20 martie 2008

Somnic?

Mi-e somn si lene. N-am chef de nimic. Am citit forumul CSU de vreo 15 ori azi, Gazeta de vreo 5, Prosportu de 3. Nimic interesant pe Hotnews. Vreau sa doooooorm. Recomandati-mi ceva interesant.

Eu m-am distrat


Am asteptat sa vad cat mai multe reactii inainte sa imi dau cu parerea. Ideea generala e ca showul Harlem n-a fost ce ne-am asteptat si aici subscriu si eu. Crema campionatului romanesc de baschet facea un show baschetbalistic mai spectaculos. Dar, ca spectacol, mie mi-a placut. A fost amuzant si m-a destins. Si cred ca a fost foarte important pentru copiii din sala. Probabil vor gasi pasiunea pentru baschet dupa ce i-au vazut pe americani.
Daca vreti sa vedeti mai multe poze, ca deobicei, pe blogul Silvanei

miercuri, 19 martie 2008

Mai dati-o dracu

3 luni de suspendare a dat minunata Federatie Romana de Baschet pentru incidentele de la Cluj. Smith 3 luni, Triplett doua etape. Despre Cluj, mucles. E frustrant, dar nu ma intereseaza lipsa sanctiunilor pentru Cluj. Ii prindem noi la Sibiu si atunci sa vezi ce bune vor fi trompetele. Ma enerveaza ca ne iau de fraieri. Si ca pe Helcioiu il suspenda trei etape ca a batut un arbitru iar pe Smith trei luni pentru un pumn venit dupa o provocare. FRB E O RUSINE.

Salvati o viata de caine


Sunt convins ca este cu bataie lunga. Este o lupta cu mentalitatile si cu indiferenta specifica noua, romanilor. Cu oamenii care dau 15-20 de milioane pe un caine din Real si ii lasa pe ceilalti sa moara de frig si foame. M-am alaturat campaniei de adoptie de ciuda. Pentru ca ma uit in fiecare seara pe Animal Planet si vad cum se imbulzesc oamenii de fiecare data cand centrele de adoptie trimit ziarelor poze cu cainii care isi cauta un stapan. Si nu sunt destui caini pentru cati oameni ii vor. In timp ce la noi, de 8 ani nu a adoptat nimeni nici macar un caine. Nu stiu daca vom reusi sa schimbam ceva dar incercam. Pentru ca deja, ceva s-a schimbat. Este prima data cand aproape toata presa sibiana s-a unit pentru un scop comun. Ceea ce deja este un pas. Iar daca in fiecare redactie am gasit cate unul-doi care cred in aceasta campanie ii dau deja mai multe sanse. Daca vreti sa adoptati un caine, gasiti toate informatiile de care aveti nevoie pe site-ul de adoptii. Daca doriti sa popularizati campania prin intermediul site-urilor dumneavoastra, puteti copia codul bannerului de campanie de pe acelasi site de adoptii. Iar ca o ultima varianta prin care am putea sa ajutam cainii, toti banii adunati de la google din clickurile pe anunturile de pe aceasta pagina si de pe pagina site-ului de adoptii vor fi cheltuiti pe mancare pentru caini. Variantele prin care puteti sa ii ajutati sunt multe. Alegeti macar una.

luni, 17 martie 2008

Opriţi violenţele


Membrii galeriei echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu protestează în mod oficial împotriva tratamentului la care suntem supuşi de fiecare dată când participăm la meciurile de baschet desfăşurate în Sala „Horia Demian” din Cluj.

Între CSU Sibiu şi U Cluj există o veche rivalitate în baschet. În ciuda acestei rivalităţi, considerăm că atât pe teren cât şi în tribune trebuie să primeze fair-play-ul. Aproape în fiecare deplasare făcută de galeria sibiană apar incidente în care suporterii clujeni sunt implicaţi. Care devin din ce în ce mai violente. Exceptând ameninţările şi înjurăturile la care suntem supuşi la fiecare partidă la Cluj, situaţia începe să degenereze. Anul trecut, la finalul unui meci dintre Sibiu şi Cluj câştigat de sibieni, suporteri ai echipei clujene au aruncat cu scrumiere în geamurile unuia dintre autocarele folosite pentru deplasare şi l-au făcut ţăndări. Sâmbătă seara, în ciuda faptului că echipa lor favorită a câştigat, clujenii au continuat să se manifeste violent.
În timpul partidei, galeria U Cluj a afişat un banner prin care transmiteau: „Sibieni, vi se pregăteşte ceva”. La ieşirea din sala „Horia Demian”, mai mulţi jandarmi le-au transmis suporterilor sibieni care făceau deplasarea cu autocarul „să nu staţi aproape de geamuri”. Iar celor două autocare şi coloanei de maşini li s-a interzis întoarcerea pe ruta pe care au venit şi au fost trimise pe un alt drum. La nici 500 de metri de Sala Sporturilor, un grup de suporteri clujeni a atacat cu bolovani cele două autocare. „Chiar şi şoferul ne-a spus la microfon că a primit indicaţii să nu stăm lângă geamuri. Am auzit bubuituri, iar o piatră a lovit chiar în rama dintre geamuri. La prima oprire am văzut urmele bolovanilor pe caroseria autocarului”, spune Nicu Scorvelciu, unul dintre suporterii sibieni care au făcut deplasarea la Cluj.
În plus, aceasta a fost prima dată când autorităţile, jandarmi sau poliţie, nu au însoţit coloana de maşini şi autocare până la ieşirea din oraşul Cluj.
„Dacă la un meci lipsit de miză, ca acesta de sâmbătă s-au întâmplat incidente atât de violente la ce să ne aşteptăm în semifinale, când vom fi peste 250 de oameni, cu maşini şi microbuze. Riscăm să se arunce asupra noastră cu cocktailuri Molotov. Violenţele trebuie să se oprească”, spun suporterii.
Membrii galeriei echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu solicită în mod imperios autorităţilor verificarea evenimentelor ulterioare meciului de baschet, lipsa de protecţie a coloanei de maşini şi autocare şi luarea unor măsuri imediate de temperare a manifestărilor violente ale galeriei clujene.

vineri, 14 martie 2008

S-or trezit si ei

Ca sa vedeti de ce are Ghisoiu dreptate si de ce imi dau si mie dreptate pentru editorialul care l-am scris astazi in ziar. Ca banuiam ca asa se va intampla. Dintr-o data, fruntasii nostri romani nu mai stiu cum sa se intreaca in onoruri aduse cantecacului ce a cucerit intreaga Spanie. Curg bursele, oferte de promovare a Romaniei in Spania, telefoane de la presedinte, ptiu, sa nu-l deochem.
Ministrul Culturii şi Cultelor, Adrian Iorgulescu, a anuntat ca intentionează sa-i ofere lui Costel Busuioc o bursa pentru studii de canto si teoria muzicii la Universitatea Natională de Muzica din Bucureşti. Deputatul Mirel Talos, membru in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, a declarat pentru MEDIAFAX ca va propune Guvernului sa-l implice pe Costel Busuioc, romanul care s-a făcut remarcat datorita prestatiei sale de la "Hijos de Babel", intr-un proiect de promovare a imaginii Romaniei in Spania. Dintr-o data frate, de zici ca Busuiocul nici nu exista pana acuma. Unde-ati fost, vajnici ministri si deputati pana acum? V-ati dat seama ca avem talente in tara? No shit... Daca vor sa promoveze talente, sa organizeze concursuri, sa dea burse celor care sunt in tara si n-au sansa unei cariere in domeniu. Deh, daca nu apari la televizor, pentru ei tot un nimeni ramai. Bleachhhh

Foto: Mediafax

marți, 11 martie 2008

Asta da loc de munca

Oare gasim pe cineva pentru domnul acesta amarat? Barem a fost sincer si nu si-a aburit candidatele cu tot felul de cerinte profesionale, cand e clar ce cauta:



Persoana Fizica - Secretara - amanta
Domeniul Contabilitate
Tipul postului Part time
Oras BUCURESTI
Descrierea postului:
Domn stilat, pozitie mare intr-o firma importanta din Romania caut amanta.
Beneficii : ofer 2000e salariu lunar + 1500 - 2500e pe luna de cumparaturi ( haine, bijuterii, coafor, masaj si orice care te poate face sa arati bine ) + apartament in regim de chirie foarte aproape de unirii + minicouper S culoarea rosie ( a fost luat pentru precedenta, optional se poate alege alta masina, dar va fi luata pe numele meu ).
Cerinte : Inaltime intre 150 - 175 cm, domiciliul in bucuresti, varsta intre 18 - 24 ani.
Pentru persoanele care sunt interesate astept email cu minim 2-3 poze + un numar de telefon
Interviul se va desfasura la unul din restaurantele din Bucuresti.
La interviu vor participa doar persoanele selectate de mine, va rog nu insistati !
Cerinte:
- limba engleza � nivel avansat
- o alta limba straina constituie un avantaj
- minum studii medii
- abilitati de utilizare a pachetului MS Office
- bune abilitati de comunicare
- persoana organizata, analitica, atenta la detalii
Oferta (bonus):
- salariul se negociaza in cadrul interviului
- se ofera posibilitatea avansarii in companie

Si acum, lista de intrebari:
1. MiniCooperul cel vechi, pe numele cui e luat? Pe-al lui sau al amantei? Si daca e luat pe al amantei, oare cum i l-o fi luat inapoi?
2. Postul e part-time? Nu prea pricep. In sensul ca ar trebui sa aiba un sfert de norma de secretara si un sfert de norma de amanta ca sa ajunga la un part-time.
3. Chiar trebuie sa stie Office? PENTRU CEEEEE????????

De-as incapea intr-un Mini mai, mai ca m-as baga =))
Anuntul e pe cat se poate de bune, de pe unul dintre site-urile de profil. Nu va intrebati ce cautam cand am dat peste el, pentru ca am primit linkul pe mess. Da, Simona?

Furati-o pe asta

Cu asa ceva montat pe masina, jur ca as lasa-o deschisa. Nu ma pot opri sa nu rad cand ma gandesc ce fata ar face un hot cand s-ar trezi in masina, in situatia asta. Si cati dintre ei ar incerca sa opreasca volanul.



WORLD'S MOST VIOLENT STEERING WHEEL !!! - video powered by Metacafe

luni, 10 martie 2008

Dinamo, m*** Dinamo

De la Emacu, venita pe mess. Primul lucru la care m-am gandit, sigur e un meci de-al dinamovistilor. Altfel, de unde atata... iubire. Si raman la ideea mea in ciuda faptului ca sunt cam multi imbracati in rosu prin zona. In ciuda faptului ca ma amuza teribil imaginea, mai ales cand ma gandesc la catzei, si aici nu ma refer la cei care fac ham-ham, ciucaletzii de pe stadioane cam exagereaza. Uneori se sare calul si in sala, la sporturile civilizate, dar pe stadion sunt fucked up rau de tot. I-am vazut pe columbieni, acu de curand. Copii batuti, femei intinse pe gazon de zici ca-si dadeau ultima suflare. Ce oameni tampiti. Ce-a ajuns si sportul asta...

Ba, care sunteti online

Buey... care sunteti online lasati comentariu. Ca de-l prind pe counter ca ma minte, il manc cu fulgi cu tot. =))

duminică, 9 martie 2008

What an amazing line-up

Tot de la maestrul in reclame, una mai veche dar foarte interesanta. O reclama la BBC 2, poate cea mai buna pe care am vazut-o vreodata. Pe langa faptul ca are tot ce trebuie, mesaj, aplomb, etc. te pune pe ganduri. Atat de mult a avansat tehnologia, incat nu ne impiedica nimic sa formam pe o scena digitala orice duet am vrea. Si nu de maniera Stefan Banica Jr. si al sau tata. Ci in genul Elvis, Jimmy Page si Marvin Gaye. Adica greii greilor. Hai ca-s curios sa vad ce trupe v-ati dori pe aceeasi scena...
Eu as vreeeea??????... hmm, grea dilema. Ma mai gandesc si revin pe aceasta tema.

joi, 6 martie 2008

Gugal nu stie romaneste

Alta explicatie nu gasesc. Or fi selectand ei publicitatea online in mod aleator, dar e clar ca n-au nici cea mai mica urma de habar de ce scrie in anunturile alea. Print screen de pe hotnews de acum cinci minute. Sau o fi vreo reclama combinata, de genul "crede si va creste"

miercuri, 5 martie 2008

De gust

E, ca v-am innebunit cu rockeri. Dar inca nu de tot. Se poate si mai mult de atat. Maiden si Metallica la Rio. Fierbe pipota in mine.

Keith Richards, imaginea Louis Vuitton


Foarte amuzanta stirea. Asta nu mi-as fi inchipuit-o nici intr-o mie de ani. Adica, o asociere intre o firma de top a modei si un personaj ca si Keith... come on. Nu ca tipul n-ar fi un hit al epocii, dar ca imagine, tulai tusa. Droguri, haine de rocker, tot tacamul. Si acum Louis Vuitton. Foarte amuzant. Poate diferenta de imagine se compenseaza prin scopul caritabil al actiunii

Vine Metallica


Celebra trupa heavy metal Metallica a confirmat oficial ca va concerta la Bucuresti la data de 26 iulie, la Romexpo. Asadar, vara anului 2008 va fi una incendiara, cel putin din punctul de vedere al muzicii rock. Tot in luna iulie, pe data de 7, soseste in Romania si Manowar, apoi, la evenimentul numit B'estfest AfterShock (9-11 iulie), dedicat exclusiv metal rock-ului, vin cei de la Judas Priest, Jon Bon Jovi, WhiteSnake. Luna august continua in acelasi registru, pe data de 4, pe stadionul Cotroceni, va concerta Iron Maiden. Zic musicmix.rol.ro. Deci zvonurile de confirma.
Basca faptul ca vin si Linkin Park, ceea ce inseamna ca amicul Ion de la capitala va avea o vara ocupata.
Formaţia rock americană Linkin Park va concerta, vara aceasta, la Bucureşti, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai organizatorilor, Music Management.
Aceştia au precizat că un contract cu formaţia este semnat, însă data şi locul de desfăşurare a concertului rămân a fi stabilite, precum şi preţurile biletelor pentru show.
Linkin Park este o trupă rock formată în Agoura Hills, California. De la înfiinţarea sa, în 1996, formaţia a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume şi a câştigat două premii Grammy.

marți, 4 martie 2008

The good old days

Acu o sa va radeti si o sa ziceti ca-s pisalog. Dar ma gandeam de vreo juma de ceas la anul ultramuzical ce urmeaza. Adica Metallica in mai si Iron Maiden in august zic ca fac impreuna de un an plin din punctul asta de vedere. Si rasfoind eu prin memorie, incercam sa-mi aduc aminte pasii pe care i-am facut pana aici. Muzical vorbind. Prea multe nu mi-au ramas in minte iar standul de casete e acasa bine ascuns sub pat. Nici nu-mi mai aduc aminte cum le zicea casetelor alora. Vivo, parca? Nu mai stiu. In fine... Ceva, ceva tot mi-am reamintit eu. In clasa a 8-a tin minte ca am facut intr-o pauza mare un top al melodiilor pe care le ascultam. Scris pe tabla, tot tacamul, cu sistem de vot bine pus la punct, am facut un top cinci al melodiilor. Si stiu ca a iesit atuncea Billy Joel - River of Dreams. Iutubul asta n-are embed pentru videoclip, dar varianta asta parca e mai faina. Suna mai bine, zic eu.

Oricum, imi aduc aminte ca-mi placea foarte mult videoclipul piesei, ca sareau aia in apa de pe un deal de mama focului. Si se imbaiau si se distrau si eu faceam teme. Mama lor de ciucaleti. Si ca veni vorba de videoclipuri, imi placea tare, tot pe la vremea aia, clipul lui Meat Loaf, frumoasa si bestia in varianta moderna si pe chitara electrica. Acu parca nu ma mai incanta ca in tineretze. Piesa, mmm, mai merge inca vreo 5-6 ani.

Si pe masura ce-am crescut, bag sama ca s-au diversificat si gusturile. M-am facut mai rau. :)). La The Next Level, Guns. Perioada Axl Rose cred ca a fost cea mai misto, cel putin din punct de vedere vestimentar. Numai cand imi aduc aminte de geaca mea de motor din vinilin, cu care ma mandreeeeeam, nevoie mare, o camasa in carouri rosu cu negru legata la brau si blugii musai rupti la fund, la genunchi si pictati la marea arta. Atatea perechi am stricat de am devenit super pictor. Cred ca eram in stare sa desenez logo-ul Guns`n`Roses cu ochii inchisi. Atatia pantaloni am distrus.

Dupa ce-a trecut febra cu Guns a aparut sindromul Metallica. Era deja pentru evoluati, pentru connaisseuri. Alt nivel, alte pretentii. A fost momentul in care ma batea gandul sa ma apuc de cantat la chitara. Au mai trecut vreo cinci ani, dar pana la urma m-am apucat si am reusit sa incropesc acordurile de la One. Dupa care, extrem de multumit de mine, m-am lasat. Si imi pare rau acuma, ca bataturile la degete nu se mai fac cu una cu doua. Si cu Metallica s-a format si gasca vesela si dementa. Deci, nr.1

Si daca aveam gasca, musai trebuiau chefuri. Guns nu mergea, Metallica nu se asculta orisicum, am ajuns la Nirvana. Faza periculoasa. Trageam niste chefuri la Rica in pivnita cu pogo-uri ce de musai trebuiau sa se lase cu vanatai. Si ne zburleam pletele si ne aruncam unii in altii de mama focului. Ca la vremea aia, doua beri erau suficiente.

Iar la finalul perioadei nebune, cand ca tot omu am inceput sa ma gandesc si io la ziua de maine nu ca la un nou prilej de chef bag sama ca s-a potolit si dracu din mine, hihihi. Ca a inceput era U2, linistita, calma si cu substrat. Dar bag sama ca revin si vremurile d-alta dat`. Doar ma duc la Metallica si la Iron Maiden la concert. The good old days.

luni, 3 martie 2008

Ne-am dus cu ursul


Permiteti sa raportez. Misiune indeplinita. Ursulet cumparat, esarfa smulsa de la braul lui IFG si infasurata in jurul ursului. Predat urs subsemnatei Michelle Triplett. Ridicat banner Michelle No1 Fan. Aplaudat, multumit, pupat, castigat meci s.a.m.d. Nota 10 pentru Michelle, o doamna modesta, plina de charisma si foarte draguta. Operatiunea Ursuletul s-a incheiat. Predam legatura.


Mai multe poze pe blogul Silvanei