Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

miercuri, 6 februarie 2008

Cenusareasa moderna

Am descoperit povestea Cenusaresei moderne. Bine, poate or mai fi si altele, dar asta este cu adevarat deosebita si emotionanta. Paul Potts este, sau mai bine spus era, ceea ce numim deobicei "doiul in carti". Un anonim care se pierdea in multime, lucra pentru o companie de telefonie mobila. Un om normal, mult prea timid, care nu parea sa aiba nimic de spus. Pana s-a inscris la varianta britanica a concursului American Idol. Pe care l-a castigat. E interesant de urmarit insa cum. Clipul reprezinta auditia pe care Potts a dat-o inainte de a intra in concurs. Desi montat, filmuletul este o mostra de psihologie pura. Priviti figurile plictisite, oarecum enervate ale celor trei membrii ai juriului si urmariti reactiile lor pe parcursul melodiei. Priviti clipul pana la capat. E unul care merita.


P.S. Si investigand cazul ca un adevarat Hercule Poirot, am descoperit o alta voce senzationala, Connie Talbot, concurenta lui Paul Pott la concursul britanic. Sincer, nu stiu pe care dintre ei i-as alege.


P.P.S.
Si Tony Laf m-a impresionat. Si povestea lui si modul in care a cantat.

5 comentarii:

  1. Sunt f sugestive, le-am observat. Nu de multe ori ne dam seama de la inceput de stralucirea sufletului unui om. Remarcabil. Merita reflectat asupra "mesajului" transmis de aceste imagini. Felicitari Brylu!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt geniali. cei trei mi s-au parut cei mai buni, insa la concurs au participat multi, multi altii. chiar nu stiu pe care l-as alege dintre cei trei.

    RăspundețiȘtergere
  3. suuuuuuuuuuuuperb. de ce nu exista numai oameni de-astia pe lume? nu care canta, care sa aiba suflet.

    RăspundețiȘtergere
  4. e foarte simplu. copiezi codul filmului de pe youtube sau 220 sau de pe ce il iei si il pastezi in interiorul textului pe care il scri.

    RăspundețiȘtergere