Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 31 martie 2008

Multumim, Google

Amicii de la Google au dat o "mana" de ajutor campaniei noastre pentru hranirea cateilor. Au inchis contul de Adsense. Motive? Doar ei le stiu. "Contul prezinta un risc considerabil". Le-am cerut lamuriri, explicatii. Le-am cerut o notificare prealabila pentru remedierea defectiunilor existente, care or fi alea. Raspunsul lor: Vă mulţumim pentru informaţiile suplimentare furnizate. Totuşi, după ce am revizuit cu atenţie datele contului şi după ce am luat în calcul feedback-ul dvs., ni s-a confirmat din nou că aveţi un cont care prezintă un risc considerabil pentru agenţii noştri de publicitate. Din acest motiv, nu vă putem reactiva contul. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Well done, Google.
Incep sa am vaga idee ca Google e o afacere made in Romania si se cheama Gugal

4 comentarii:

  1. riscul probabil era ca trebuia sa dea bani. eu sunt curios, a fost cineva care chiar a luat bani de la gugal asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. in ciuda aparentelor, da. mie mi s-a parut ciudat modul in care au pus problema. si faptul ca n-au explicat motivul pentru care au inchis contul. in fine, ne descurcam noi si fara google

    RăspundețiȘtergere
  3. in tembelitatea lor au apreciat ca faza cu donarea banilor pentru caini era doar o strategie ca sa obtineti bani in scopuri personale. a mai fost un caz identic cand un prieten de-al meu a facut aceeasi faza pentru ajutorarea unui copil bolnav.
    gugali tembeli

    RăspundețiȘtergere
  4. pe romaneste... Gugal poa sa ma bea

    RăspundețiȘtergere