Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

miercuri, 19 martie 2008

Salvati o viata de caine


Sunt convins ca este cu bataie lunga. Este o lupta cu mentalitatile si cu indiferenta specifica noua, romanilor. Cu oamenii care dau 15-20 de milioane pe un caine din Real si ii lasa pe ceilalti sa moara de frig si foame. M-am alaturat campaniei de adoptie de ciuda. Pentru ca ma uit in fiecare seara pe Animal Planet si vad cum se imbulzesc oamenii de fiecare data cand centrele de adoptie trimit ziarelor poze cu cainii care isi cauta un stapan. Si nu sunt destui caini pentru cati oameni ii vor. In timp ce la noi, de 8 ani nu a adoptat nimeni nici macar un caine. Nu stiu daca vom reusi sa schimbam ceva dar incercam. Pentru ca deja, ceva s-a schimbat. Este prima data cand aproape toata presa sibiana s-a unit pentru un scop comun. Ceea ce deja este un pas. Iar daca in fiecare redactie am gasit cate unul-doi care cred in aceasta campanie ii dau deja mai multe sanse. Daca vreti sa adoptati un caine, gasiti toate informatiile de care aveti nevoie pe site-ul de adoptii. Daca doriti sa popularizati campania prin intermediul site-urilor dumneavoastra, puteti copia codul bannerului de campanie de pe acelasi site de adoptii. Iar ca o ultima varianta prin care am putea sa ajutam cainii, toti banii adunati de la google din clickurile pe anunturile de pe aceasta pagina si de pe pagina site-ului de adoptii vor fi cheltuiti pe mancare pentru caini. Variantele prin care puteti sa ii ajutati sunt multe. Alegeti macar una.

5 comentarii:

  1. Baaaa...la Tai Ji, oare sa nu punem un afis-doua?

    RăspundețiȘtergere
  2. esti un idiot. ti-o spun cu mana pe inima.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi sa nu dea drumu la pula idiotu pe aici pe blog o tzara. N-ai simtu umorului ba! Am vrut sa adopt si io unu. Sa-l impaiez!

    RăspundețiȘtergere
  4. oare pentru adapostul asta cati bani se dau si cati se folosesc intr-adevar pentru ingrijirea cainilor?

    RăspundețiȘtergere
  5. din cate am inteles, adapostul din Dealul Daii nu mai functioneaza, cainii au fost mutati la Directia Sanitar Veterinara.

    RăspundețiȘtergere