Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

miercuri, 5 martie 2008

Vine Metallica


Celebra trupa heavy metal Metallica a confirmat oficial ca va concerta la Bucuresti la data de 26 iulie, la Romexpo. Asadar, vara anului 2008 va fi una incendiara, cel putin din punctul de vedere al muzicii rock. Tot in luna iulie, pe data de 7, soseste in Romania si Manowar, apoi, la evenimentul numit B'estfest AfterShock (9-11 iulie), dedicat exclusiv metal rock-ului, vin cei de la Judas Priest, Jon Bon Jovi, WhiteSnake. Luna august continua in acelasi registru, pe data de 4, pe stadionul Cotroceni, va concerta Iron Maiden. Zic musicmix.rol.ro. Deci zvonurile de confirma.
Basca faptul ca vin si Linkin Park, ceea ce inseamna ca amicul Ion de la capitala va avea o vara ocupata.
Formaţia rock americană Linkin Park va concerta, vara aceasta, la Bucureşti, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai organizatorilor, Music Management.
Aceştia au precizat că un contract cu formaţia este semnat, însă data şi locul de desfăşurare a concertului rămân a fi stabilite, precum şi preţurile biletelor pentru show.
Linkin Park este o trupă rock formată în Agoura Hills, California. De la înfiinţarea sa, în 1996, formaţia a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume şi a câştigat două premii Grammy.

2 comentarii:

  1. măi bryluku măi... din pacate, nu vine nici o Metallică... si eu m-am bucurat, dar degeaba... Pe site-ul lor www.metallica.com nu e confirmată nici o Românie. Ultimul concert din iulie e la Budapesta, iar primul concert din august (14) e undeva in Franţa.

    RăspundețiȘtergere
  2. nici un bulgaria nu mai merg? ptiu, a dracului presa romaneasca cu zvonistica asta a lor. lasa, ca vin bon jovi si astia suta-n mie. ne multumim si cu atat. ce sa facem?

    RăspundețiȘtergere