Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 3 iunie 2008

Revenge is soooo good


La postul anterior, un bun prieten de-al meu a lasat un comentariu. Semnat cu numele meu. Nu ca n-as visa eu la gemene :)), dar nu ca un porc, cum insinua bunul meu prieten. Dar, sa va povestesc despre el. In ciuda faptului ca am dubii serioase avand in vedere orientarea lui, si nu ma refer la orientarea in spatiu, sunt un fan declarat al norocului sau. Iar el este un fan declarat al Andreei Balan. Atat de declarat incat i-a cumparat fosta masina in ciuda faptului ca diva daduse cu ea de toti pomii gasiti in apropiere. Cautand pe net informatii despre subiect, am dat peste una dintre primele poze facute de Andre, inaintea lansarii hitului "Lasa-ma papa la mare". Va las sa o vedeti si sa va dati voi cu parerea.

3 comentarii:

  1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))
    Ma scuzati, dar n-am putut sa ma abtin;))))))))
    brylu, mai bine ai lasa vrajala si ai face publica si fotografia cu tine, in bluzita aia roz cu sclipici:D Da, aia in care ai fluturasii aia galbeni in par;))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) sper ca e o gluma cu cumparatul masinii!!!!!!!!!
    LOOOOOOL! toata lumea stie ca toanta aia de Andreea (Antonescu sau Balan - niciodata nu stiu care cum sunt) si-a tinut masina numai prin service-uri! Din simplu motiv ca nu stia ca pomii sunt de decor si nu trebuie agresati! LOOOOOOOOOOL!

    RăspundețiȘtergere
  3. Donsoara Catuneanu. Mi-a soptit o pasarica faptul ca dumneavoastra nu erati chiar in apele dumneavoastra in momentul in care ati scris acest comentariu. Pentru ca pasarica respectiva a amintit de ceva... POZE? In care apar si fluturasii galbeni si mana care ii pune in par dar si colegul andreei balan din poza de mai sus. Iar serialul poate continua.
    Teo... NU E O GLUMA.

    RăspundețiȘtergere