Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 5 iunie 2008

Sadism in Valea Jiului

Mi-e sila, tocmai pentru ca se petrece in judetul meu natal, Hunedoara, care mi-e mai drag decat orice alt loc din lume. Dar in Valea Jiului as pune o bomba. Si nu neaparat doar pentru episodul acesta. Ci in general. Un loc populat de brute. Nu degeaba seamana Valea Jiului cu epoca de piatra. Cititi aici cum inteleg "edilii" sau cum naiba sa le spun, sa rezolve problema cainilor fara stapan.
Ati merita sa muriti in aceleasi chinuri. Dar tineti minte, orice roata se intoarce.

4 comentarii:

  1. Tu esti un fel de Brigitte Bardot? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt THE Brigitte Bardot. Doar d-aia avem aceleasi initiale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu esti jurnalist de Sibiu? Ma faci sa rad! Cunosc jurnalisti de calitate din Sibiu, oameni de calitate din Sibiu ... TU nu te numeri printre ei esti o rusine ptr Sibiu, esti doar un parvenit, care a uitat de unde a plecat si esti o rusine si ptr Hunedoara locul de unde spui ca ai fi plecat (di bine ai facut).

    Ai macar habar despre ceea ce vorbesti? Cum iti permiti sa generalizezi sa si sa pui la zid o intreaga comunitate? Cine esti tu ma idiotule sa spui ca Valea Jiului este populata de brute din epoca de piatra? Nu iti vezi ma paduchele din frunte?

    Amice ... sunt un mare iubitor de caini, am suferit enorm cand mi-am piedut catelul si sufar si acum ... si ... sunt din Valea Jiului ... nu imi este rusine si nu imi va fi niciodata, ptr ca eu nu sunt un parvenit care dupa ce s-a vazut cocotat pe gramada de balegar striga ca nu pute a rahat!

    Hai sictir ... ca oricum nu o sa intelegi nimic din ce am scris!

    RăspundețiȘtergere
  4. nope. n-am habar ce vorbesc. si da, ai dreptate, nici n-am inteles ce-ai vrut sa spui. iep, sunt o rusine pe fata judetului hunedoara. apropo, rezolva de-o injectie cu otet trimite-o jurnalistilor de calitate din sibiu sa ma rezolve si pe mine. sictir tu iu tu.

    RăspundețiȘtergere