Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 9 decembrie 2008

Borşa, Londra, whatever

No, ca să îi vedeţi cât îi duce capul. Agenţii de turism români pare-mi-se că nu prea gândesc. Sau au un plan foarte bine pus la punct de crescut veniturile prin subminarea turismului românesc. Serios, deja mă gândesc la o ipoteză de genul ăsta pentru că refuz să cred că toţi sunt idioţi. Asta e ultima ofertă pe care am primit-o pentru Revelionul 2008-2009:
POIANA BRASOV
HOTEL PIATRA MARE - 1 camera 3492 LEI/pachet 5 nopti/persoana
HOTEL MIRAJ - 5 camere 2.800 LEI/pachet 5 nopti/persoana

PREDEAL
HOTEL ROZMARIN - 5 camere 870 EURO/pachet 5 nopti/persoana
VILA SELECT - 1 camera 1650 LEI/pachet 4 nopti/persoana

BUSTENI
HOTEL SILVA
- 3 camere 2 stele 1692 LEI/pachet 4 nopti/persoana
- 7 camere 3 stele 1836 LEI/pachet 4 nopti/persoana

BORSA
HOTEL AS - 9 camere 2300 LEI/pachet 5 nopti/persoana

Tenerife - HOTEL MEDANO ***
26 dec 08– 03 ian 09 - 985 €
Tenerife - CATALONIA ORO NEGRO ***+
26 dec 08– 03 ian 09 - 1025 €

Dubai - HOTEL REGENT PALACE 4*
6 nopti - 29 dec 08– 04 ian 09 1065 €

Londra 6 zile
29 dec 2008 – 03 ian 2009 587 €

Deci ce mi-e Borşa, ce mi-e Londra. Băăăăă, sunteţi nebuni la cap? Io mi-s foarte curios când a văzut ultima dată un agent de turism cum arată o cameră la un hotel din România şi cum arată una în străinătate. Când a făcut el ultima dată o comparaţie între servicii. O să ziceţi că e vina proprietarilor, că de fapt ei ţin preţurile atât de sus. Corect. Dar dacă agenţii de turism din România ar vrea să fie profi, le-ar da tiflă tuturor nemernicilor care văd doar bogăţii şi îi doare-n cur de clientelă şi ar refuza să le vândă pachete de genul acesta.

14 comentarii:

  1. :)) da. da. Tara noastra e una exclusivista!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si io care ma gandesc ca am ratat un rev in Rep. Dominicana cu 1300 EURO la 5 stele 7 nopti si avion inclus :))))
    Da' unde-i mai frumos ca pe dealurile patriei? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Atata timp cat exista CERERE la preturile astea pe intern, nu poti sa zici ca e vina agentilor de turism ca ofera ceea ce primesc de la proprietarii de pensiuni sau de la hotelieri. Ti-o spune un agent, crede-ma ca pe intern e deja full cam peste tot, in timp ce pe exten ne chinuim sa vindem si trebuie sa facem reduceri ca sa prindem ceva. Daca am da tifla alora care cer mult am oferi doar cazare la cabana in Romania :P
    Na, ca pot sa fac si reclama pe moca. hehehe

    RăspundețiȘtergere
  4. Am primit oferta ...400 euro, austria, 7 zile cazare si mancare....oare oare?....evident Austria

    RăspundețiȘtergere
  5. @rhodos: ce zici de bangkok, 2 saptamani, la Marriot, demipensiune 600 de euro. exceptand lovitura de stat, ar fi perfect :D. interesanta si dominicana.
    @andrada: mdap, ai dreptate. cat exista mutalai care dau 40j de milioane pentru un revelion la poiana de ce sa nu profiti. io vad insa doua inconveniente, pe termen lung. de fapt trei. unul, criza economica, o sa ne paleasca si pe noi la buzunar si atunci va flutura vantul prin pensiuni si hoteluri, ca vor cauta toti ceva ieftin. 2, strainii, vor fi tot mai putini cei care dau 1000 de euro pe o vacanta in romania cand de banii aia pot vizita africa, asia sau io stiu ce insule exotice. 3. cand simti gustul strainatatii serviciile romanesti vor parea tot mai acre. eu, unul, de cand am facut primul concediu in strainatate n-am mai fost in tara decat in locuri necalcate de om.
    @carmen: am gasit in slovacia cu 140, cazare, mic dejun. dar cu alte cele, benzina, skipass, papa de amiaz ajungeam cam tot la banii astia. basca faptul ca in austria e mai misto schiatul. distractie faina :D

    RăspundețiȘtergere
  6. bre, eu am austria si la 350 de euro, ia hai sa va servesc, ca vad ca in Poiana va pute, boierilor :))

    RăspundețiȘtergere
  7. :))pute rau, a dracului Poiana. si sa vezi ca acolo ajung pana la urma. ce ti-e si cu guresii astia, numa sa critice stiu...

    RăspundețiȘtergere
  8. mama chiar boier daca ai bani de poiana. tot respectul! hai ca am la 2800 lei pachetu, vezi ce reduceri fac pt prieteni?

    RăspundețiȘtergere
  9. i-auzi aici: Utimul apartament disponibil pentru Revelion in Poiana Brasov, situat in cea mai buna zona a statiunii, la numai 100 metri de partia Bradul!!! Tarif: 250 euro/apartament 5 persoane/noapte!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. sa va duceti voi in poiana sau la predeal cu toti boierii cocalari bucuresteni. nu m-as duce nici pe gratis. mi-ajunge cat ii vad zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Parca vad ca se pune de un blog cu subiect: cine mai merge in Poiana :D ... tema: se duc parvenitii care vor sa se arate ca atare .. ca in austria sunt tratati ca tot poporul si nu le cade bine drumul daca nu-s pupati in .... nu spun unde ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Prieteni de-ai mei merg in austria la skiat, intr-o statiune in care au mai fost, cu toate conditiile, din 2 ianuarie - 10 euro/nopate.
    cat e la paltinis?

    RăspundețiȘtergere