Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 11 decembrie 2008

Cine vrea în Austria cu nişte necunoscuţi?

Asta chiar că e nouă. Prima dată când văd o asemenea reclamă. Stau încă să mă gândesc dacă e sau nu ingenioasă. Primesc mailul acesta de pe adresa sarbatori_austria2008-2009@yahoo.com. Nu-i prea frumos din partea mea sa divulg adresa, dar cum am observat ca sunt spammeri, ca mi-au trimis acest mail pe toate cele trei adrese de redacţie le dau şi eu o ţâră na-na
Buna ziua. Suntem un grup de 12 studenti, impreuna am inchiriat 2 masini Mercedes Vito pentru o excursie in Austria de sarbatori.
Mai avem loc pentru inca 4 persoane care doresc sa se asocieze cu noi pentru aceste sarbatori.
Masinile le-am inchiriat de la http://www.rentabenz.ro si http://www.bucuresti-rent.com . Acestea sunt aproape noi si prezinta siguranta maxima in deplasarile din afara tarii.
In cazul in care sunteti un grup mai mare de persoane care doriti sa facem sarbatorile intr-o tara straina in mai multi ne puteti contacta.
Daca nu aveti mijloc de transport puteti inchiria o masina de la aceste firme pentru ca sunt ogerte speciale pentru sarbatori si ofera si posibilitatea de a parasi tara cu masina.
Inca nu ne-am decis unde vom sta in Austria pentru ca trebuie sa fie o decizie de comun acord. Vom lua decizia pe data de 15 decembrie si vom pleca pe data de 22.
Asteptam raspunsul vostru.

Pro şi contre. Pro, băieţii sunt deştepţi (sau fetele, aşa e bine, Adelici?) Au găsit o metodă inedită de a-şi face reclamă. Faţă de mailurile care vin cu tona şi cu mesaje insipide, pe acesta l-am citit. Mi s-a părut inedit şi le-am făcut mai departe reclamă. O parte din scop şi l-au atins.
Contre: Cine trăznetu pleacă în Austria cu 12 studenţi pe care nu îi cunoaşte, în 2 maşini pe care nu le-a văzut în viaţa lui, cu nişte oameni despre care nu ştie nimic. Aventură, aventură, dar care ar fi distracţia? Cât îţi ia numai să faci cunoştinţă cu fiecare şi deja eşti în Ungaria. Hai să zic că aş fi pus botul până la al treilea paragraf, ala cu grup mare de persoane. De-acolo îţi dai seama că, de fapt, totul e o dumă şi că e doar o metodă inedită de a face reclamă închirierilor de maşini. Nota 8, băieţi (sau fete) pentru promovare. Bravos.
Foto
P.S. Mi-am adus aminte şi un banc. Cum a ajuns Ion în comă la spital. I-a spus Măriei: uite un Mercedes Vito.

3 comentarii:

  1. Numa când e de bine dăm cu "fetele", bogădinici. În rest, dăm cu "băjeţii" :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Banc incomplect... Maria i-a raspuns: Uite un BMW, boule!!!! hi hi hi!
    Semnat: BSK

    RăspundețiȘtergere