Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

duminică, 7 decembrie 2008

O zi incredibilă

Am bătut şi cele mai optimiste pronosticuri. Deşi am spus că o să dăm toţi câinii care îi vom aduce, n-am crezut nici sfert din câte spuneam. Vroiam să fiu doar optimist, să nu pornim la drum cu gândul că iar vom avea o zi tristă, în care ne-am zbătut pentru bieţii căţei fără niciun rezultat. Dimpotrivă, am avut un succes enorm şi, deşi nu-mi stă în fire, cu asta chiar vreau să ne laud. Andreea, Otilia, Ema, Anca, Simo, Raluca, Daniela, Liviu, Alin, Silvana şi nu în ultimul rând Sebi, care ne-a făcut intrarea la târgul de Crăciun, toţi ne-am zbătut să le facem şi căţeilor sărbătorile mai fericite. Şi am reuşit de şi noi încă ne mirăm. 11 căţei şi 2 pisicuţe au stăpâni după seara de sâmbătă. N-am simţit frig, n-am simţit foame şi aş mai fi stat încă multe ceasuri, cu ultimii trei căţeluşi la care, din păcate, n-am reuşit să le găsim stăpân. Dar vine şi rândul lor, sunt convins de asta. Duminică de la ora 18 şi în 20 decembrie de la ora 16 mergem din nou în Piaţa Mare cu căţeii. Veniţi să îi vedeţi, să îi mângâiaţi, să vedeţi cât de afectuoşi sunt. Dragii mei iubiţi.

Mda. Dolofana din imagine (mă refer la câine) era cât pe ce să devină cea de-a patra muiere din familia Brylynski. E în braţe la prima muiere a familiei, dacă vă întrebaţi cine e puştoaica din imagine. E Simonoasa mea cea dragă.

Silvana şi "iubiiiiiire miccăăăăăăăăăă"

Nicolle de la Antena 1, cea mai mare susţinătoare a campaniei noastre. A venit la Târg, a făcut lobby pentru căţei şi a şi luat unul acasă. Mulţumiiiiiiim!

Păi da, trebuie să fie sănătoşi tun. La nevoie facem şi pe doftorul. O injecţie mică nu strică. Sper că nu v-am chinuit copilasilor!

De ea îmi pare cel mai rău. E cel mai lipicios câine care l-am ţinut în braţe vreodată. Şi a fost atâââââât de aproape să fie adoptată. Dacă nu erau prea mulţi în maşină nenii din Bucureşti, acum era la ea la curte. Promit că mă dau peste cap şi până la urmă tot îi găsesc stăpân.

Mai multe poze aici

6 comentarii:

  1. Poate nu-ti pasa, dar te iubesc, esti nepotul bunicului tau, nu al matusii tale! Tata ne aducea cate un caine cand ploua sau cand se facea cate un chef..... Besica

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, nu ai spus nimic de premiul pe care l-ai luat! pentru cine nu stie inca, Brylu a luat premiu la Gala Voluntarilor pentru campania "Nu fi caine. Adopta!" da' nu vrea sa se laude ca de obicei:) Pup si sa ne tina norocu' si duminica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt nepotul bunicului, nepotul matusii mele preferate, nepotul celei mai scumpe bunici din lume, fiul tatalui si al mamei. Ce sa mai zic? Norocul meu sa am o familie perfecta.

    Norocul tine cu cei care stiu sa-l forteze. Duminica o sa fie si mai si. Da Doamne sa avem vreme buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma voi ruga pentru echipa voastra si ceea ce faceti! Bravo!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultima poza e senzationala.
    Felicitari pentru ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sa ii laud un pic si pe sibieni un pic. Au dat dovada ca pot fi foarte receptivi la evenimente de genul. Poate daca prind un pic gustul, vor fi mai usor de convins - sa doneze, sa se implice si sa adopte :) Eu sunt mai optimista incepand de ieri.

    RăspundețiȘtergere