Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

miercuri, 20 februarie 2008

So. Ce mi-as dori pana la 50 de ani

N-am dat nicio leapsa pana acuma. Si ii asa fain, ca ne mai radem unu de altu si de gargaunii si piticii pe care-i avem fiecare prin creier.
Pe leapsa o cheama "Ce mi-as dori". Ca vise si dorinte avem toti, da` cate dintre ele chiar vor fi pe bune, ca sa zic asa.
Deci:
1. MUSAI. Vreau sa merg la un meci pe Anfield. Sa-i vaz pe Liverpool pe viu si sa cant si io ca nebunu "You`ll never walk alone"
2. MUSAI. Vreau sa merg la un meci pe Boston Garden. Sa ii vaz pe viu pe Boston Celtics. Daca apuc cat mai joaca Garnett, cu atat mai bine. Daca nu, asta este... ca vin si altii din urma. Asta e, daca i-am ratat pe Stockton&Malone, barem pe Celtics sa-i vaz.
3. Si tot la capitolul sport, da` nu in ordinea asta, nu sariti rapid sa omorati mesageru, sa-i vaz pe CSU campioni. Ca in 99 eram proaspat venit si nu ma apucase de chiar de chiar microbu cu CSU. ASTA-I CEA MAI DE MUSAI
4. Trecem la capitolu Culinar: Vreau sa mai mananc o data "moules a lait" (nush daca am scris bine, ca la franceza diriga imi aprecia doar rrrr-ul parizian) in Belgia. Am mai incercat si-n alte parti, dar ca alea, niciodata
5. Vreau sa gatesc io scoicile cu usturoi si sa-mi iasa si mai bune (aicea creca-i bucta).
6. Vreau sa am trei catzei printre care, de musai, un Beagle. Asta inseamna curte, iarba si incuvintarea lu Tanase. Ca fara aprobare de la sefie, nu-mi permit sa fac pasi gresiti.
7. Vreau sa fac scufundari in Palau. Alea din Turcia or fo faine, dar cam pentru fagotzi. If iu nou uat ai min. Ne-o tinut instructoru ala de manutza de parca se temea ca ne innecam. Hai mo... in apa de 4 metri? Maxim o pierdeam pe Mohanu ca era mai greu tubul decat ea. Si cum vazui la Survivor pe ciucaletii cu pricina cum se dadeau printre epave mi s-o facut si mie de gust. Realizabil, parerea mea. 2500 de dolarei 10 zile. Cu doi ani de economii, parca-parca iz acolo.

Deci, un septalog. Ca la mai multe nu ma duce capul in momentul de fata, desi mi-a trecut prin fata ochilor si beraria "Milles sorts". Ma gandesc ca nu tre sa va explic babeste ca oamenii chiar au 1000 de tipuri de bere intr-o berarie. Apropo, ati beut careva Kirin? Bere japoneza, a dracu de buna. M-as mai da o tura pe la baetii, sa mai incerc vreo 50 de sorturi o data si 70 a doua oara.

Buuuun. Septalog intocmit. Dam mai departe in ordine. Laurei, Silvanei si cu inima stransa, ca asta sigur ma ia la misto si ma face iara in sange, tovarasului Ghisoiu

8 comentarii:

  1. vai, mah brylu, azi maine am 50 de ani... cum sa inghesui atatea chestii pe care vreau sa le fac in numa' cateva zile...??

    RăspundețiȘtergere
  2. ups. la asta nu m-am gandit. m-as grabi in locul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Musai sa-mi vad nepotii, in martie... si desi am mai mult de 50, mai vreau MUUUUUULTE! In ce priveste cateii, se rezolva!

    RăspundețiȘtergere
  4. Io la 50 de ani as vrea sa am 50 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. bai, frumoase dorinte! alea cu ceseu, cu berea, cu scuba......
    da zi-ne si noua ce-s alea moules a lait?

    RăspundețiȘtergere
  6. scoici cu usturoi, ma bagatorilor...

    RăspundețiȘtergere
  7. am raspuns! am raspuns! vorba ta, pic mi, pic mi!;))

    RăspundețiȘtergere
  8. In conditiile in care tubul ala era mai greu decat mine, consider ca performanta de a inota la 10 metri adancime alaturi de pestisorii aia anemici - care n-aveau tub sa-i traga-n jos - este o realizare de care pot sa fiu mandra. Scufundarile in Palau sunt next level, in aceste conditziuni. Trecem si pe lista mea.
    Semnat: Mohanu

    RăspundețiȘtergere