Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 27 mai 2008

Adio, Cangurule


Cu adanca durere in suflet, va anunt ca ma despart de multiubitul meu Cangur. Dupa doi ani impreuna, traiti la intensitate, Cangurul meu preferat mi-a luat-o inainte si a imbatranit inainte de vreme. Fire albe i-au aparut pe injectoare iar barba lui sura a rasarit de sub lamelele radiatorului. Inima lui este insa tanara. Insa din gelozie fata de noua mea amanta, vrea sa ma paraseasca definitiv. O sa plang dupa el cu lacrimi de crocodil si o sa imi aduc aminte cum se descurca el pe strazile din Praga, cum injura gropile de pe strazile Bulgariei si strangea din dinti la praful desertului turcesc.
Cum a vizitat el Sarmisegetusa si Faeragul si de cate ori m-a dus la pescuit si s-a intors incarcat de peste si mirosul de rigoare. Cati catei a transportat pe bancheta din spate si de cate ori a fost plin de noroi. De cate ori cateii au facut pipilic pe bancheta lui sau l-au umplut de par. Dar a suportat, stoinic ca o piatra de hotar. Daca il vreti, vreunul dintre voi, vi-l dau cu draga inima. Macar sa ramana in familie sau la preteni.

P.S. Acu nu incepeti cu mesaje pe mess, da-mi-o mie, da-mi-o mie, ca preteni-preteni, da branza-i pe bani. Pe mess va zic numa cat costa. :))

11 comentarii:

  1. Daca o dai moca a se consemna ca am fost primul care a postat deci masina mi se cuvine!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma archibald, tu PS-urile nu le citesti deobicei sau ai ceva impotriva lor?

    RăspundețiȘtergere
  3. offffff brylule, ce vanzator esti tu?? numai lucruri negative prezinti. asa ca da tu o mie de euroi sa te scapam de ea! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. "P.S. Acu nu incepeti cu mesaje pe mess, da-mi-o mie, da-mi-o mie, ca preteni-preteni, da branza-i pe bani."
    Tocmai de asta nu ti=am trantit un BUZZ. Am postat aici. Deci mi-o dai? Locuiesc aprope de tine, o pozi vizita cand vrei. Am carnet de vreo 2 luni timp in care nu am condus asa ca masina nici nu va simti schimbarea :)) Daca mai vrei imi fac un CD-u cu tot felu de latraturi si schelaieturi ca sa creda ca e plina bancheta de catei.
    Sper ca ai CD in masina... Si daca se poate cu rezervoru plin, pls pls :) Merci :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca masina asta se cuvine cuiva acela sunt eu...
    E mare la fel ca mine , e frumoasa la fel ca mine , impreuna putem face echipa buna.
    Nu stau aproape de tine(cred) dar masina o vei putea vedea in toate deplasarile echipei tale favorite, mai mult decat atat daca mi-o dai mocca te iau si eu mocca in deplasari. Nu am catei dar pentru asa o masina frumoasa as fi in stare sa adopt doi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer, io zic sa dai masina Simonei, si sa mai faceti un film de youtube :D Ca taaaaaaare bine ne-am distrat la primul! :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. SA MA PUPATI IN CUR. :))
    @Ari: La cum omorai matizul ala cand "invatai" sa conduci nu te prea califici.
    @#1
    merge tata... bun targul
    @#2
    ba, nu esti CHIAR atat de frumos... de-o Lada 1200 sau de-un Lastun ai mai mere... da asta-i Cangur ma baiatule.
    @Eddy
    pentru o pereche de cauciucuri noi, se face. nici n-am apucat sa indrept tabla de la anterioara...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu cred ca se preteaza cauciucurile mele la sarituri peste bordura ori frecarea cu porti :)

    Imi permit si io sa fac misto, macar la mine primul incident a fost cand pe kilometraj scria 5 km. Noroc ca a fost doar un Oltcit, asa ca bara mea oricum crapata a mai crapat 1cm, dar lui i-am infundat tabla pe o suprafata de 50x50 cm. Nici acum nu stiu carui batranel am provocat paguba asta, e masina parasita. Daca vreti, o puteti vizita la parcarea vizavi de Naf Naf. Daca o mai vad mult pe-acolo ii pun un sticker "Eddy was here" :)

    RăspundețiȘtergere
  9. De aia s-a inventat iutubul, ca sa putem face misto. :)). numa sa-mi zici cand pui stickerul, ca sa fiu prin preajma sa fac o poza.

    RăspundețiȘtergere
  10. mai, da mult ai plimbat-o... as putea sa-i arat eu restul lumii. cred ca ti-ar ramane pe veci recunoscatoare.
    p.s. as putea sa-mi plimb si eu cele 3 corcituri din curte... asa doar, sa nu simta masinuta diferenta... :)

    RăspundețiȘtergere