Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 13 mai 2008

Boracii cresc intr-o zi ca altii in sapte

Daca va intrebati ce mai fac tanaseii, sunt bine sanatosi. Chitzaie, misuna, mormaiesc, viseaza, se rostogolesc si mi-o framanta pe Tanase tot la doua ore. Saracuta de ea e toata iritata, ca boracii au deja gheare si o zgarie cand se infig la supt. Dar sunt frumosi foc. Primul iesit, Tanasel I, e si cel mai mic dintre ei. Dar cu personalitate. II si III inca nu s-au facut remarcati. Iar tarcatul, ultimul venit pe lume, e si cel mai tupeist si dupa cum vedeti, si cel mai gras. Mananca precum un porcusor si se catara peste tot. Sunt niste scumpi.

5 comentarii:

  1. nu le mai zi unu doi trei si patru, ca la puscariasi :P hai sa le gasim niste nume demne de ei. io ma pricep foarte bine la asta. drept dovada, numele lui bozică :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ca ai avea sanse sa le fi nasa, cu nume d-astea, dar hai, asa de amoru artei, ia zi... la ce nume te-ai gandit?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt sigura ca cel care-l ataca pe Peticel (sau Peticica) este fetita si o poate chema Roza Sprintoza?

    RăspundețiȘtergere
  4. Roza Sprintoza? Saracii caini vor intra in viata direct traumatizati. Auzi... no cum ar fi sa te strige la scoala Rozoooooooo sau Rozicoooo, sprinteaza tu pana la tabla.

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand, nu-mi spui daca este fetita sau nu.. apoi pe Ana Stanislava Irka o striga toata lumea Nona sau (mai putini) Besica si pe Tanase il striga unii Tana, om vedea cum o s-o chem pe Roza la tabla...

    RăspundețiȘtergere