Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 13 mai 2008

Campania de adoptie in presa

O mica parte a presei, si cand spun mica luati-o mot-a-mot, face o cronica deosebita campaniei noastre. Evident, legata de cea electorala, pentru ca atata conteaza. Personal, multumesc din suflet autorului articolului nu pentru ce a scris ci pentru ca nu a urmat si urmatoarele cicluri de invatamant. Sunt suficiente si patru clase pentru o asemenea gandire. Puteti citi articolul aici. Nu de alta, dar sa ne cunoastem aproapele.
Semnat: acelasi blogger analfabet.
P.S. 15 mai e ultima data pana la care se pot depune cererile pentru a dona cei 2% asociatiei Animal Life. Formularul 230 il puteti descarca pe blogul de adoptii. Completati datele personale iar la datele asociatiei completati codul fiscal 18603292 iar la cont bancar RO41RZBR0000060007805439. Dupa care mergeti la Finante si le depuneti la camera 415. Foarte simplu.

3 comentarii:

  1. Tare articolul...ce sa zic? :)) Brylu, a cazut campania asta de adoptii la mijloc... de fapt era un (alt) atac la Iohannis. Lasa-i liberi ca sunt satui si ei sa muste... nu ca i-ar interesa de cainii de pe strazi...
    Intra si tu in concursul Afisaj electoral

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti zic ce i-am zis si pesedistei crizate de un editorial de-al Adelei. Exista pe Zone Reality un spot genial: "In America traiesc 10 milioane de analfabeti. Ii salutam pe toti"
    Si pe aia cu sediul in Gusteritza.

    RăspundețiȘtergere