Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

miercuri, 28 mai 2008

Ce tembela!


Cat mi-a placut mie de ea, mai ales dupa Basic Instinct, pe atat de tembela mi se pare acu. No auziti ce zice Sharon Stone. Ca poporul chinez a meritat sa fie lovit de cutremur, pentru ca s-au purtat urat cu tibetanii. Sunt de acord ca maica China a dus o politica mult prea violenta fata de tibetani, unii impuscati ca vitele prin munti, dar tanti a cam sarit calul. "S-au produs toate aceste cutremure si m-am gandit «O fi karma?». Cand nu esti dragut, ti se intampla lucruri rele. Nu imi place modul in care chinezii trateaza tibetanii, cred ca nimeni nu ar trebui sa fie rău cu nimeni. Nu sunt draguti cu Dalai Lama, care este un bun prieten al meu", a spus actrita. Ce declaratie puerila. Nu sunt draguti? Ma lasi? Cum eu sunt un lenes incurabil, o citez pe Adeloasa, care a facut o radiografie in stilu-i caracteristic fata de situatia dintre China si Tibet.
Pe cat e de buna si de apreciata ca actrita pe atat mi se pare de proasta si de insensibila. 70 de mii de oameni au murit dupa cutremurul asta. Oricum ai pune problema, nu poti spune ca asta e un lucru bun. Sa faca un Basic Instinct 3 muuult mai complet, sa-si spele pacatele.

3 comentarii:

  1. baietii americani din irak, afganistan etc etc nu au fost deloc draguti cu oamenii de acolo ba chiar le-au mai si zburat creierii copiilor ca nu le-au placut mutrele lor de inocenti. iar seful bush vrea sa ii traga pe mai multi de urechiuse. ar trebui sa intre sub ape si sa se cutremure jumate din sua. i-as trimite in genunti in colt dar cred ca asa nu si-ar da seama de cat de draguti ar trebui sa fie pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. tudor mi-a luat vorbele din gură, exact asta vroiam să spun şi eu după ce am citit. Dacă chinezii n-au fost drăguţi cu tibetanii, americanii cum au fost cu irakienii şi afganii? Dar nici nu trebe să mergem aşa departe. Putem să vedem cât de drăguţi îs cu mexicanii din suburbiile lor sau chiar cu propriii lor cetăţeni, care se împuşcă pe străzi unul pe celălalt, fără ca organele de ordine să facă nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. maaaa!! asta e o discutie despre sharon stone sau despre cine nu e dragutz cu cine? Sa stiu daca dau si eu cu presupusul.

    RăspundețiȘtergere