Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 26 mai 2008

Revista presei blogate

La cererea disperata a fanilor, care deja au inceput sa utilizeze cuvinte triviale pentru ca nu isi pot satisface curiozitatea intelectuala, episodul II.
Ghisoiul porcaie Eurovisionul. Dragii mei vizionanti de Eurovision... GET A LIFE!!!
Pe Adiela o sar de la Eurovision si o bag in gura lupului. Micutei mele prietene i-a venit o idee geniala. Sibiul sa devina o Venetie a Romaniei. Primarul Johannis si directorul Apa-Canal au legatura. Oare ne ajunge apa din barajul de la Gura Raului? Apropo... Adelo, montashi pe 407 SW vaslele?
Arhi se uita la vecina si vecina la el. Caz clasic de voyeurism, parerea mea, hic!
Maica Precista are poze de la ultimul meci CSU
Nunaces s-a pozat in dac. Din nou... Pe aceasta cale am aflat si cine e adevarata mea mama. Ar putea sa-mi fie fiica. :))
Avand in vedere ca vineri ma duc la Deva, Denisuca imi da o veste buna. Se deschide Strandul. Va e clar unde se termina cheful de 10 ani, nu?

Va multumim, la revedere.

7 comentarii:

  1. Dezgustator. Cum era porunca aia a treia, "Sa nu iei numele Domnului in desert"? A, aia e din Vechiul Testament, e numai pentru evrei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Brylu draga, un jurnalist corect verifica stirea din 3 surse. Daca citesti (chiar fara atentie) varianta in engleza a articolului cu strandul ai vedea ca el se deschide in BEIRUT, nu in Deva.
    Dovada o poti vedea AICI

    RăspundețiȘtergere
  3. asa da stimate domn. Parca mai incepe ssa semne a blog

    RăspundețiȘtergere
  4. Beirut ii prima dupa Deva, ma X-ule. :)). Inainte de Soimus

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba, ce ametit sunt... comentariul meu de mai sus era pentru articolul cu scarbele de popi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce-i aia SW mă brylu?
    Cat despre johannis şi directorul de la apă-canal (unul e cu numele, ălalalt cu foncţia - ca să vezi ce face marketingul :P), io n-am zis nimic de domniile lor. Strategii pe turism pot face şi numai firmele de turism sau numai lanţurile de hoteluri şi să fie un succes răsunător. Dar dacă are legătură cu directorul de la apă-canal, atunci mica Veneţie a României începe la mama în curte şi pe stradă (Dimitrie Cantemir, dacă mă aude cineva :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. SW inseamna Station Wagon, draga mea. Baga la cap, ca poate te intreaba Spanul si nu stii ce sa-i spui. Sa inteleg ca tu ai inceput deja cu proiectul "Sibiu - Venetia Romaniei" inundand curtea mumei tale? Amarata de ea...

    RăspundețiȘtergere