Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 18 septembrie 2008

Ma mut in Canada


Deci, noi cei care stam la bloc si voi cei care stati la case… we suck. Ia priviti cam in ce cladiri locuiesc nenii de fata. Dintr-o colectie mai vasta, pe care o puteti privi in amanunt pe europafm.ro am selectat doua case care mie mi-au placut mai mult. Ambele in Canada. Una in Montreal, de fapt un cartier. Seamana a lego si ce e mai misto, apartamentele au spatiu deschis cacalau si o curte interioara ce mie mi se pare cocheta, asa de la distanta. Despre a doua casa cred ca am mai citit pe undeva. Daca e aceeasi, e construita de un fanatic al filmului Star Wars, care s-a inspirat din constructiile futuristice din film pentru casa sa minunata din padure. Casa e 100 % impermeabila pentru ca e construita din lemn laminat invelit in fibra de sticla.

5 comentarii:

  1. baga-ti-ai pula in mortii lu ma-ta, o sa te caut, o sa te gasesc si o sa te calc in picioare.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce faci mirciulica, ai luat-o pe ulei? du-te frate si rupe un zid :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Auleu, ce-a fost asta? Iar ai suparat pe cine nu trebuia? Cum reusesti? :)) Bine ca nu l-ai suparat pe Mircea Radu, ca ala mai punea si-un "bre" la sfarsitul frazei. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) asta are crize de personalitate... si il mai uraste si pe mircea badea de-i foloseste numele.
    casele sunt misto :)

    RăspundețiȘtergere
  5. is foarte amuzante casele. acu, tu specialist fiind, tre sa te cred pe cuvant daca zici ca-s faine.
    cat despre mirciulica, satana stie ce l-a apucat. pe de alta parte, poate zice de mine deseara-n emisiune s-ajung si eu vreun zoso :)))))

    RăspundețiȘtergere