Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 9 septembrie 2008

Penalii revin


Penalii? Dap, antenistii de la 3. Dau o noua stire ce pute a deontologie. Nu, ei nu-l sapa pe presedintele Romaniei dar au gasit inedita modalitate sa aseze in aceiasi propozitie Sfarsitul Lumii si Traian Basescu. Sa dea bine la cautari pe Gugal, nu de alta. Experimentul LHD va incepe in 21 octombrie fara Basescu. Dupa care palavragesc ei cat palavragesc despre Big Bang, gauri negre, si Apocalipsa, ca intr-un paragraf pe la mijlocul articolului sa adauge aceste fraze
Băsescu va lipsi de la evenimentul final
Pentru a participa oficial, la nivel de ţară, la acest eveniment, trebuiesc întrunite câteva condiţii. În primul rând, trebuia evaluat potenţialul ştiinţific al ţării. "Am fost în proceduri de verificare şi sperăm ca raportul final să fie favorabil. Din păcate, raportul se va prezenta în decembrie, iar experimentul va avea loc în octombrie. Deci, luna viitoare şeful statului român nu va fi prezent la ceremonia oficială de lansare", a declarat Mihai Zamfir pentru Antena3.ro.
.
Deci. Potentialul stiintific al tarii inca n-a fost stabilit. Pentru ca nu existam stiintific, nici Basescu nu poate exista la Geneva. Au treaba precum coada vacii cu stampila primariei. Baieti, you suck more than everybody sucks.

2 comentarii:

  1. Am impresia ca s-au rasculat toti bloggerii impotriva presei oficiale. Nno, poate asa mai invata vreunu cum se scrie o stire... Neeeh, ce visez eu? Slabe sperante. Oricum, bateti in continuare in ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. e, nu-i rascoala. doar nemultumire de breasla, catre unii care ar trebui sa dea tonul. oricum, chestile astea nu sunt stiri. sunt orice altceva.

    RăspundețiȘtergere