Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 29 septembrie 2008

Abonamente la poze

Dragii tovarasi si prieteni au incheiat ceea ce au inceput. Dupa ce au pregatit o expozitie supriza au si demontat-o si azi am primit un vraf de fotografii. La vernisaj am promis o gramada de poze, evident, cu autograful autorului. Dar cum memoria pot spune ca nu e punctul meu forte, evident ca am uitat cui ce poza am promis. Prin urmare, abonamentele se fac aici, cei care doreati poze, sunt ale voastre cu draga inima. Numai sa imi aduceti aminte care...

10 comentarii:

  1. MARGARETAAAAAA = ELIDAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  2. margaretaaaaaa = elidaaaaaaa s-a notat

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu! Sa fie ceva cu Sibiul, orice (chiar si ce ramane!). Ti-am vazut ”munca” duminica seara cand am dat o fuga pana in Haller. Din pacate, era full, dar m-am multumit sa ma holbez la fotografii. Felicitari tardive!

    RăspundețiȘtergere
  4. mercic shoriciko... cu sibiul nada, dar iti fac special una pentru matale, sa o iei prin capitala pe care o pastoresti cu mandrie. apropo, ti-am cetit materialul cu berea. in avion. esti o blasfemitoare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Orice [alb-negru?] la mandea, pliiiz! Săr'na!

    RăspundețiȘtergere
  6. alb negru avem una bucata cascada retezat si una bucata peisaj general, of corz, retezat. ti-o trimit cu nunu ca vine sambata la sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  7. poze cu tipe in tricouri udeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  8. in afara de muma-ta n-am nicio alta muiere in tricouri ude. da mainile tale pe vapor is deja promise. cine-o fi nebunu care-si pune maini de moldovean in casa? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. atunci eu ce primesc? ceva frumos si pentru mine?:)

    RăspundețiȘtergere