Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

miercuri, 10 septembrie 2008

Asta mi-a placut

Nu credeam ca o sa zic vreodata asta despre un accident, dar asta chiar mi-a placut. Probabil ca v-ati saturat pana peste cap de povestile cu Mihai Viteazu, cu nesimtiti, cocalari, scuteristi zgomotosi si alte tampenii de genul asta. E, inca una, de data asta pe gustul meu. Revenge is sweet. Aseara, pe la 10, in fata la Trans Agape era parcat un BMW ultimul racnet. X6 parca-s astea ultimele, nu? No. Tovarsu beemvist isi parcase masina in dulcele stil al nesimtitului. In mijlocul strazii. Deschid pariurile. Pe cine va puneti banii dintre un BMW X6 si un TIR. :)). TIR-istul nostru mult iubit n-a mai stat sa astepte bastanul sa iasa din magazin cu sandwichul de 3 lei in mana. A trecut, cu tot cu oglinda. Mama, mama, ce m-am mai bucurat. Si pentru ca era si un om de bun simt, a oprit in fata la Carpatica sa-l astepte pe boul cu X6-le ca sa se revanseze pentru oglinda. Am fost atat de multumit cand l-am vazut pe jmecheras cu oglinda in mana de nu pot sa va spun. La mai mare, nacadailor.

10 comentarii:

  1. sa stii ca zilele astea mi-am luat si eu un sandwich de la trans agape ca sa vad daca intradevar merita sa blochezi circulatia. pai...cred ca de foame si eu as proceda la fel :|

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ti se vad cornitele, dracusor mic ce esti.

    Oare care e relevanta faptului ca era X6? [in afara de satisfactia ta personala, evident :p]

    RăspundețiȘtergere
  3. Dak eram in locu la nenea cu tiru as fi "mangaiat" un pic si portierele...omu nu avea ce sa pateasca atata timp cat cocalaru ala cu beemveu o blocat circulatia :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu il vazusem pe patronul vostru, pe Cercel intr-un X6. Nu era chiar al lui, mai ales ca sta in zona?

    RăspundețiȘtergere
  5. mai, X-urile sunt mai numeroaseeee. am asistat si eu la o faza de genul asta pe str paralela cu tipografilor (nu stiu cum i zice).

    RăspundețiȘtergere
  6. @zafox: e un pic penibil sa te dai jos dintr-un X6 si sa-ti iei un sandwich cu 3 lei, parerea mea, hic!
    @blondy: ba, se vad, dar nu m-ai vazut tu de aproape, INCA. relevanta sta in faptul ca: astia mai saracutzi papa acasa sau daca opresc nu o lasa in mijlocul drumului. si mai sta in faptul ca o oglinda de X cat o fi coasta ceva...
    @shoricika: nope, nu era el. daca ar fi fost, poate ar fi luat si asta foc. pacat de masina.
    @X-u. ma asteptam sa zici ceva de X-uri :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. imi amintesc faza, in cluj, strada in panta, 2 sensuri, superaglomerata, deja un rand de masini parcate pe o parte. Vine ceafa-groasa cu Merzanu lui cu usi din alea care se ridica, in loc sa se deschida.. cva SLR ori cum ii va zice... se opreste pe mijlocul benzii, in paralel cu masina parcata, pune avariile, ridica usile, se da jos din rabla, coboara usile, incuie minunea. Si se indreapta gales spre terasa cu pretentii, din apropiere unde comanda o cafea. N-aveam blog pe vremea aia, ca as fi tras faza pe video. Dar am arhivat-o cu grija in capul meu blond.
    Gizaz craist!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmmm, ai zice ca astia cu masini supercalifragilisti -expensive ar trebui sa aiba mai multa grija, dar se pare ca mentaliutatea ce vine cu masina e putin pe dos: adica daca ti-ai luat masina care costa cat vreo 2 apartamente sau trei-patru garsoniere, cumva si tu si masina deveniti imbatabili, de neatins...Eventual tre' sa va poarte altii de grija in trafic.
    Episod cu un patron de firma de taxiuri (!!!) din Iasi, mandru posesor de Hummer: implicat intr-un accident, ce-i drept nu din vina lui, doar ca a intrat unu' pe contrasens si-a dat de biju' a lui de masina. In reportajul Tv avea pe fata un amestec tare caraghios de mirare, stupefactie, spaima cand relata: "Uitati ce mi-a botit MIE masina!! Si asta e HUMMER, nu e orice masina!!!" Chiar credea ca alea facute pentru strada si pentru fitze or fi blindate ca alea din Irak...
    Pacat de masina...dar masina, saraca, nu-si poate alege stapanul...

    RăspundețiȘtergere
  9. Apai ... hummer. masini care nu-si justifica consumul, plus ca in urma la nush ce test, un smart s-a dovedit a fi mai rezistent decat un hummer la impacte din fata :)) (intra bordul cu totul in tine) si avand ca-s scumpe ca dracu, nu ma mir ca o inceput ala sa boceasca ca si-a bushit masina... stupid.

    si brylu... e 3.5 lei sandwichul :| (nu ca ar compensa cu ceva :) )

    RăspundețiȘtergere
  10. N-a bocit...era doar contrariat, stupefiat si ingrozut totodata...El chiar avea muuuult mai multa incredera in masina aia.

    RăspundețiȘtergere