Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 4 septembrie 2008

Ce jeguri!


Oricum priveam cu scarba toate demersurile jurnalistice marca Intact, Antena 1, Antena 2 si mai ales Antena 3, dar acum au sarit orice cal posibil. Ca Secu-Voiculescu si-a negociat parteneriatul cu PSD-ul tot cu ajutorul Antenelor nu mai e demult o stire. Asta face dintotdeauna. Dar ma surprind jurnalistii care lucreaza in acest ditai trust. Ce idee or fi avand ei despre cum se face meseria asta? Cat de jos se pot cobori ca sa scrie asemenea articole. Puturoase de-a dreptul. Chiar daca stirea a fost postata in sectiunea Bizar. E un atac politic, in primul rand, si un atac la colegii de breasla in al doilea rand, pornit dintr-o simpla speculatie. Ce sa zic, un anunt Google. Mi-e scarba de unii oameni care practica meseria asta. Sunteti penali.
Screenshot: antena3.ro

3 comentarii:

  1. Asta e tipul de jurnalism care se imprima usor pe hartia igienica :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, e la moda...eu cred ca oamenii astia au urmatoarea rutina de dimineata: deschidem Messu', iaca ce mass-uri am mai primit, luat la cunostinta, deschidem mailu', bunica zice ca s-a scumpit gazu', mama sa iau paine, blablabla, inchidem, ce anunturi da yahoo/google/msn in coltu' paginii, luat la cunostinta....Buuuun, si-acu' hai sa ne-apucam de scris stirile ca material avem... :|

    RăspundețiȘtergere
  3. articolul e libidinos si autorul un idiot care merita concediat pe loc. insa ideea de baza a acestui articol e adevarata, cei de la cotidianul au tacut malc dupa afacerea pd-l - prm.

    RăspundețiȘtergere