Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 4 septembrie 2008

Dam cu nesimtitii de pereti

Azi, putin dupa ora patru, Brylu si Ade merg la Antena 1, in direct la Pulsul Adevarului, sa dea de pereti cu toti nesimtitii. Bine, mai mult Ade decat Brylu, ca nu degeaba are renumele de mic, pitic, s-al dracu. Asa ca, pana la 4, parcati regulamentar, nu scuipati seminte pe jos, nu fluierati dupa gagici cu fuste mini (asta e un pic cam exagerata, ce dracu, doar n-am innebunit), aruncati hartiile la cos si nu claxonati, ca poate va vede vreunul dintre noi si ajungeti de mandra minune la televizor.

15 comentarii:

  1. sa-mi trag...:) in ultimul timp cand ma duc in oras si chiar nu gasesc loc de parcare ma uit in dreapta si stanga dupa adela sa nu ma trezesc cu maybachul fotografiat de ea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. incearca cu ciocolata, asa o mai imbunezi. cu doua milka iti castigi o jumatate de ora de parcat ilegal. daca plusezi s-un heidi ai liniste toata ziua.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce draguuuut. cum sa fac sa va vad si io?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda...inregistrati careva emisiunea. lol
    Asta cu 'pana la 4 fiti copii cuminti' imi suna cam ca genul ala de campanii ca pentru a atrage atentia la epuizarea resurselor ba stam o ora fara lumina, ba o zi fara masina.
    Dar ar putea fi eficient cu anunturi de genul "Azi Ade iese in oras de la ora la ora si va fi in zona cutare". Asa veti vedea pe strazile din zona in respectivul interval orar ordine si curatenie ca-n Nemtzia... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. bozi ii all alone, ca naistul are de lucru.
    corinoaso, ratezi momentul in care devenim vedete :))
    mortyse: cea mai buna idee din ultima vreme. facem afise cu ade imbracata in terminator si le lipim prin cartiere. intre 4 si 5 stati in case, legati cainii, nu lasati copiii nesupravegheati, trece the mohanminator...

    RăspundețiȘtergere
  6. Lipseşte omul o oră ca să-şi ia o chimeşă pe el, să nu meargă în tricou de rambo la tv şi uite ce i se pregăteşte... Am ajuns spaima naţiunii, ai? La 1,60 m (şi 1,59 dacă-l întrebaţi pe brylu), o consider cea mai mare realizare a vieţii mele de până acum :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Stai că am uitat să vă zic de bozi: pe bozi nu-l răpeşte nimeni! Eventual se lasă el capturat, ca să aducă informaţii subversive despre adversar.

    RăspundețiȘtergere
  8. bozi e un fel de chuck norris al pisicilor

    RăspundețiȘtergere
  9. Prea tare schimbul de replici de mai sus : unu pomeneste de terminator , altu de rambo, apoi de chuck norris, spionaj, capturat... My God! Chiar ca nu e de gluma cu voi! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. adeloo, din partea lui jiji doua milka, doua heidi si-un kinder cu surprize daca te faci ca nu vezi maybachul meu cand il parchez aiurea. desi cred ca este unul din redactia ta care abia asteapta.......
    #1

    RăspundețiȘtergere
  11. sa n-ai incredere jijinho in pitic... te omoara cu mana altuia :)))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Băi, voi chiar credeţi că-s mituibilă????

    PS: Ciocolata mea preferată e aia belgiană :D

    RăspundețiȘtergere
  13. P.P.S. Azi o puteai cumpara si cu o inghetata.

    RăspundețiȘtergere