Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 2 septembrie 2008

Masini de politie

Ca sa potolim disputa Logan :)))) cea mai amuzanta din ultima vreme, search pe google, police cars. Sa vedem alte natii cu ce masini se dau cand au girofarele pornite. Ca tot zicea Adeloasa ca nicaieri in lume politistii n-au Mercedes. Nici io nu eram foarte convins pana la Gugalul cu pricina. Deci, sa incepem cu inceputul:
GERMANIA - MERCEDES

TOT GERMANIA, PORSCHE

AUSTRALIA, ALFA ROMEO

CANADA, JAGUAR

ITALIA SI MAREA BRITANIE, LAMBORGHINI

MAREA BRITANIE MAI FOLOSESTE SI LOTUS

SUA, DODGE VIPER, dar si o gramada de Ford Mustang, Hummer, Dodge van, etc, etc, etc... astia par sa aiba cea mai diversificata flota

Si ultima, si cea mai dureroasa, BULGARIA, PORSCHE

Descultii astia folosesc Porsche. Probabil ca n-au 20, dar au cu unul mai mult decat noi. Concluzionand. Natiile care au patriotism in ele si uzine auto pe masura patriotismului au masini cu coae. Nemtii Mertane, americanii Dodge-uri, italienii Lamborghini-uri. Sunt convins ca n-au doar masini ultimul racnet si ca italienii sunt plini de Fiat-uri si nemtii de Volkswagen-uri. Dar la o adica, in momentul in care situatia o cere, au ce bolid sa trimita intr-o urmarire, cum e cazul in speta noastra. Restul natiilor, nesustinute de uzine auto, au importat. Fiecare ce-a crezut de cuvinta. Jaguar, Alfa Romeo, Porsche. Din nou, masini cu coae. Noi am fost patrioti, si atat. Nu stiu daca in alte judete sunt dar in Sibiu nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreo masina de politie care sa poata fi folosita pentru o urmarire in viteza. Si, desi pare un scenariu TV, din cand in cand mai este cazul.
Fotografiile sunt imprumutate de aici

P.S. Loganul NU ESTE o conserva si o masina de cacat.

13 comentarii:

  1. Natiile care au patriotism in ele si uzine auto pe masura patriotismului au masini cu coae. Nemtii Mertane, americanii Dodge-uri, italienii Lamborghini-uri.

    ROMANIA: DACIA :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. ai lov iu bogdane. de altii nu ma iau ca nu-mi pasa ce cred ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai mă bog, parcă n-ai fi trecut prin Bulgaria să vezi de-adevăratelea ce maşini au... Sau prin Italia... Astea sunt cazuri aşa, de show-off, pe care le ţin ca să belim noi ochii pe net la ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. la bulgari, cu siguranta. dar noi n-avem nici macar una cu care sa ne laudam, poate belesc si altii ochii la noi. dar nemtii ma indoiesc ca au un singur mertz pe care il plimba dintr-un oras in altul doar ca sa se laude. ar fi interesant un concurs intre natii, intre masinile de politie. bate loganu lada?

    RăspundețiȘtergere
  6. eu sincer la bulgari am vazut numai opel-uri la politie

    RăspundețiȘtergere
  7. Astea probabil ca sunt masini de politie din capitalele tarilor enumerate. Eu la Bucuresti am vazut ca au Tuareguri. Care mai are jipane in dotare? Am mai vazut si doua BMW Seria 3 in fata sectiei din sectorul 6- erau inscriptionate!...Deci nu ii plange tu pe politistii romani, ca in Bucuresti sunt pregatiti baietii. Nu Sibiul da tonul distractie politienesti ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Inca o chestie :P
    Am stat in Roma si singura data cand am vazut masina de politie Lamborghini a fost la o mega-parada de ziua politiei, cand lumea era in jur ca la urs (dovada ca nu era nici pentru italieni ceva obisnuit). Sa nu crezi ca cu aia pleaca ei in urmariri. I-am mai vazut turand niste Alfa Romeo, dar niciodata patruland cu Lamborghini.

    RăspundețiȘtergere
  9. shoriciko, ai inviat? ti-or mai slabit lantul aia de la libertatea? hai acasa, da-l dracu de bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  10. pai oricum zici tu dar in romania 95% sunt logane care sunt mai slabe decat orice masina de politie din lumea asta:)

    RăspundețiȘtergere