Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

vineri, 31 octombrie 2008

Reclama la măcelărie

Reclama e sufletul comerţului, nu? Parcă aşa se zice. E, ui acilea reclamă, scurt şi la obiect. E o reclamă la o măcelărie nu la te miri ce altceva. Chiar, la ce naiba s-ar mai putea face reclamă în felul acesta. Maxim, la vreo organizaţie de protecţie a animalelor de asta mai radicalistă. Pe de altă parte, având în vedere că poza e făcută în partea cu mari influenţe arabe a Africii, în Tunisia, pe undeva e de înţeles. Clar că muierile au fost oripilate :D

6 comentarii:

  1. Cum sa nu stii la ce s-ar mai face reclama asa? La Fulga, desigur, care-i o vacaaaa...vedea-o-as io pe Fulga asa sa nu "mai se gandeasca"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iaics. Groaznică imagine. Dar măcar târgul de cămile, în drum spre care ne aflam, a meritat sacrificiul :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @mortyse: probabil restul corpului esra in spate, colectau laptele.
    @adela: mai degraba targ de marmote care invelesc ciocolata

    RăspundețiȘtergere
  4. POATE au si ei MOASTELE LOR...Si la voi s-a adus tot un cap..de Sfant...si TAURUL (de aur) babilonic este de fapt acum simbolul BANCILOR si CAPITALULUI...
    Fiecare cu MOASTELE LUI...
    G.S.v.G.

    RăspundețiȘtergere
  5. Corpul era in avion si urma sa fie aruncat sa faca lapte praf pe care sa-l bage in ciocolata pe care marmotele s-o inveleasca in staniol! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. e modul lor (tunisieni, egipteni etc )de a prezenta "oferta" de carne proaspata in magazin. Iar inauntru se poate manca, la gratar, carnea cu pricina. Nu toate muierile au fost oripilate:)

    RăspundețiȘtergere