Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 23 octombrie 2008

Am găsit-o, Doamne mulţam

Am găsit-o pe micuţa bagaboană. Se hârjonea cu doi hăndrălăi în faţă la Raiffeisen pe Mihai Viteazu. După şase ore de căutări am abandonat, de frig, de foame şi de deznădejde. Ştiu fiecare cotlon pe ambele părţi ale bulevardului. Când s-a întunecat am căutat-o cu lanterna. Nici urmă de Tănase. Şi-am plecat spre casă cu gândul să tot revin în faţa blocului, poate, poate apare. N-a fost cazul. Nici n-am apucat bine să mă îmbrac mai gros, să mă întorc la căutări. Potera înfiinţată ad-hoc a găsit-o, pe principiul "unde e o hoardă de câini, sigur e o căţea în călduri". Le mulţumesc din suflet Silvanei şi lui Sebi iar Oti şi Andreea, sunteţi noii mei eroi personali. Nu o să pot niciodată să vă mulţumesc destul.

5 comentarii:

  1. In concluzie, episodul urmator va fi campania de adoptie pentru nijte Tanasuci mici si scancitori... :) Bine c-ai gasit-o!

    RăspundețiȘtergere
  2. Brylu, tocmai tu, care faci atatea eforturi pt cateii fara stapani, sa nu iti sterilizezi cateaua? Sterilizarea este metoda cea mai simpla, cea mai eleganta si civilizata pentru a rezolva problema animalelor comunitare. Gandeste-te ca in loc sa gasesti stapani pt puii catelusei tale, ai putea sa o faci pt alti amarati care nu au avut de ales cand au venit pe lume.
    Ca sa explicitez: "In conditiile in care pe strazi sunt atat de multe fiinte napastuite ale sortii, suflete ce cad zilnic prada rautatii semenilor nostri ori sunt victime ale accidentelor de circulatie, mi se pare o cruzime ca cineva sa-si doreasca a le spori numarul. Sigur, cei mai multi o fac fara intentie, convinsi fiind ca vor gasi stapani puilor nascuti sub acoperisul lor, fara a se gandi ca, prin gestul facut, ocupa --poate-- locul pe care l-ar fi putut avea unul din miile de pui fara stapan ce mor rapusi de frig, de boli si de foame pe strazi. "

    RăspundețiȘtergere
  3. perfect de acord, ai dreptate 100%. am dus multi caini la sterilizat, dar stii cum e? cu al tau e cel mai greu. oricum, tana e programata saptamana viitoare la sterilizare. sa vad numa pe cine rog sa mearga cu ea. eu, unul, nu pot. si mai stii vorba aia, fa ce zice popa, nu ce face popa :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok, chiar ma bucur, asa sa fie.
    Mai este o vorba, care mie imi suna mai bine: "Be the change you wanna see in the world". Arhicunoscuta, cliseistica de acum, nu mai putin adevarata. Ce exemplu putem da noi, cei care stim ca sterilizarea e metoda cea mai civilizata si umana de a scapa de animalele fara stapan, daca nici chiar animalele noastre personale nu sunt sterilizate? ;)
    Anyway, felicitari pt proiectul vostru, foarte buna idee, si chiar m-a uimit cand am fost la Sibiu asta-vara sa vad bannere de promovare pe strazi si bulevarde intens circulate, reclame in 24 Fun, inseamna ca e ceva. Nu mai spun ca am ratat la mustata o intalnire de-a voastra din parc, am fi venit pt sustinere dar am aflat de abia in seara zilei cu pricina. Succes pe mai departe, o sustinatoare din Iasi :).

    RăspundețiȘtergere
  5. dap, prost exemplu, dar nu ma lasa inima sa o duc. nu stiu, am o retinere, ma tem, nu pot sa explic. te asteptam cu drag la actiunile urmatoare, ca vor mai fi, probabil acum nu asa de des, ca vine frigul si nu mai iese lumea in parc, dar la primavara cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere