Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

miercuri, 15 octombrie 2008

Asta a fost aproape. Doamne, ţine-mă


Să mai zică vreunul că nu iegzistă Dumnezeu. Mă duc şi io ca omu` până acas`. Cât am meşterit ce-am avut de meşterit am dat drumul la televizor. Pe Realitatea, să mă ţin la curent cu evenimentele de prin ţărişoara. Şi aud prin ceaţă o ştire. "Un Boeing 737 a ieşit de pe pista aeroportului din Istanbul". No io mă. Mă trag mai aproape până dau băieţii un prim plan cu avionul. M-am trântit în fotoliu jumătate paralizat, jumătate crăcănat de râs. Ghiciţi ce scria pe avion. HUNEDOARA. Nu, n-are nicio legătură cu judeţul din care se trage subsemnatul. E avionul cu care ne-am cărat în gaşcă în Palma de Mallorca. Da, ăla cu cheptăn Călin. Avionul ăla de se hurducăia din toţi rărunchii, pe care îl conducea Călin ca Hamilton. Bine, cheptăn Călin n-a avut nicio treabă cu incidentul de azi. Era un alt cheptăn, un bolovan, care a scăpat mândria flotei aeriene româneşti de pe tarla şi a nimerit cu el în cucuruz. N-o decedat nimeni, n-o fo nimeni zgâriat, s-or ales numa cu o sperietură. Ptiu, da aproape o fost. Doamne mulţam că m-ai adus acasă întreg.

5 comentarii:

  1. il duceau pe Calin la rehab......... so fi revoltat cheptan Calin vb aia.. Rehab is for quitters!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))))) acu radem, nashe. da ne-o trecut glontu pe la ureche.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tzt! Cu voi in avion nu se putea intampla nimic, mai...Doara se stie vorba cu dracu' mort si ratza inecata... Iar Cheptan Calin probabil stia el ce stia de chilota avionu' asa...probabil daca il lasi mai moale deraiaza... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pe mine m-a bufnit rasul cand am vazut la stiri reportajul cu Hunedoara...mandria flotei romane...mi-a adus aminte de postul tau.
    A.

    RăspundețiȘtergere
  5. fuck... abia acu' mi-adusei aminte de unde stiam de aeronava Hunedoara! Bata-te norocul de pui de dac!

    RăspundețiȘtergere