Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 30 octombrie 2008

Modificări în trafic

Că suntem o grămadă de şoferi dar, deh, numai unii au informaţia, ceilalţi doar volanul :D, se vor face neşte schimbări în trafic în următoarele zile.
În primul rând, luni, strada Rennes va fi închisă. Marţi e rândul străzii Justiţiei. Se refac marcajele pe drumuri iar astea, fiind cu sens unic, sunt cam complicat de făcut cu maşini venind una într-una. Aşa că, de beţi cafele dimineaţa la Fellini, schimbaţi o zi barul sau lăsaţi maşina pe undeva prin zonă.
Pe de altă parte, tot de luni, se va modifica infernul de pe Milea/Semaforului/Rahovei. Aşa, sperăm să scăpăm de codălăurile care se fac acolo în fiecare zi
Trecerea de pietoni de pe strada Semaforului situată în apropierea interesecţiei va fi desfinţată începând cu această dată. Va fi creată o nouă trecere de pietoni pe strada Semaforului, la interesecţia cu strada Şoimului.
Trecerea de pietoni de pe DN1 (din dreptul staţiei de carburanţi ARAL) va fi desfinţată începând cu această dată
Trotuarul care face legătura între strada Rahovei şi DN1 va fi scos din uz, urmând să fie amenajată o alee în spatele blocului turn din intersecţie care face legătura pentru pietoni între strada Rahovei şi Aleea Şelimbăr (implicit această alee face legătura pietonală cu centrele comerciale).
Informaţiile vin din sursă sigură, aţă de la Primărie.
Nu de alta, dar să nu cumva să rămână Nosferu blocat cu Beemveul în trafic, cu o blondă după el, că îl arestează ăştia pentru indecenţă în public.

2 comentarii: