Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 27 octombrie 2008

Pretenii mei. Nişte bulangii


RCS&RDS se laudă pe Hotnews că au ajuns la 1.2 milioane de abonaţi la serviciul de telefonie mobilă Digi Mobil. Uuuuuuuuuuu. Mamă, ce meseriaşi sunteţi. Probabil mulţi dintre voi aţi păţit-o, dar povestesc celor care au avut norocul să nu beneficieze de "serviciile" mirobolantei companii.
Într-o sară, după 6, clincăne la uşa soacrei un pulifric de la erceeşi. Dă cu bună seara şi plantează pe masa din bucătărie un telefon mobil. Că e gratis dacă vorbeşti în reţea, că să vezi ce minunat şi mirobolant e, că e moca doi ani după care îl poţi da înapoi, fură semnătura şi se cară. Pe telefon sunt două straturi de praf. Nu îl foloseşte nici dracu pentru că NU ARE NEVOIE DE EL. Cine naiba are nevoie de un telefon într-o reţea inexistentă, care arată ca în 1700, e mai degrabă o probă decât un telefon. Aşa că, întrebarea mea întrebătoare e următoarea. Probabil că super compania a dat 1.2 milioane de telefoane, dar câte dintre ele sunt efectiv folosite? Care sunt încasările venite pe urma telefoniei mobile în această reţea? 12 mii de euro? Oare şi-au scos banii daţi pe telefoane.
Şi că veni vorba de penibila companie. Mă duc la Digi, să transfer cartelele cumpărate acum doi ani, pe numele meu. Semnez nşpe mii de hârtii, mă duc la xerox să fac copii la buletin, că idioţii nu s-au gândit de prima dată că sunt două cartele şi trebuie două copii după buletin. Aflu după două săptămâni că trebuie să mai merg o dată. Că nu au înregistrat schimbarea de nume. După ce îmi instalez antena, dau drumul mulţumit la televizor, să mă uit la Telesport, la baschet, evident. A mers două săptămâni după care au băgat automat GSP1. Deşi îl aveam o dată în grilă. Fără să anunţe, fără nicio înştinţare, aşa, că aşa vrea pula lor. Pretenii mei, o urare de dulce, multă mue.

7 comentarii:

  1. te ajut si eu
    si de la mn:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am patit-o de curand a n-a oara cu ei. Nu mai povestesc inca o data, detaliile sunt aici:

    http://blog.360.yahoo.com/blog-h0zpzogyeqr8wMlDR4tUiuwJ1A--?cq=1&p=1112

    (daca merge, ca 360 merge dupa cum bate vantul)

    RăspundețiȘtergere
  3. @larry: mersi. cat mai multa, cu atat mai bine.
    @calin: sa-ti pupe porcul 360-u. mere ca slapu. ce-astepti? sa iti fac eu blog pe wordpress sau pe blogspot?

    RăspundețiȘtergere
  4. parca si sagemurile arata mai bine decat astea!

    RăspundețiȘtergere
  5. astept noul 360, care apare, cica, anul asta. am strans din dinti tot anul, nu renunt acum! :) am blogul de 2 ani jumatate si nu vreau sa pierd textele.

    RăspundețiȘtergere
  6. sagemurile erau parfum, tata.

    da-l in flaifuter de yahu. ca-i pagubos. un computerist ca tine nu poate transfera cumva arhiva? shame on you.

    RăspundețiȘtergere
  7. shame on them. ca n-am acces la baza de date cu articolele si nici unelte de migrare. copy/paste n-am chef sa fac.

    RăspundețiȘtergere