Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

miercuri, 29 octombrie 2008

Terminaţi mă, noi nu suntem în stare să ne conducem propria ţară


Ce s-ar întâmpla dacă România ar prelua preşedinţia UE în 2009, în locul Cehiei? Ambasadorul Cehiei spune că ar avea aceleaşi obiective. Serios, Sherlock? Aşa, de felul tău nu prea le bangheşti cu România, nu?
Obiectivele României ar fi următoarele:
1. Tăriceanu ar prelua toate fabricile Mercedes, realizând că Citroenul nu are niciun viitor. Başca faptul că toate Citroenurile ar fi zgâriate. Pe de altă parte, Arhi ar lansa o nouă campanie, de furat triunghiuri de pe capote şi făcut din ele steluţe ninja.
2. Tăriceanu şi-ar stabili cartierul rezidenţial în palatul Schonnbrun iar Băsescu ar ocupa rapid Louvre-ul. Atuncea ar fi o adevărată luptă între palate, nu între cocioabe.
3. Geoană ar instala în Piaţa San Marco 250 de tarabe cu mici si ar hrani zilnic peste 2 milioane de turişti. Va primi voturi doar de la porumbei.
4. Năstase şi-ar face rapid un spital de urgenţă privat în bazilica Sf. Petru din Vatican unde va înregistra profituri imense tratând cele 2 milioane de turişti din Veneţia intoxicaţi cu micii lui Geoană. Ca să nu mai spun că va înlocui vitraliile cu termopane, tot pe o licitaţie europeană.
5. Oprescu ar câştiga din turul II alegerile din Roma bătând monedă pe faptul că Năstase oferă servicii de căcat. După care ar angaja doi consilieri pentru integrarea romilor.
6. Turnul Eiffel va fi privatizat iar profiturile vor fi destinate agriculturii din Insula Mare a Brăilei. După care va fi dezasamblat şi vândut la fier vechi.
Lista e mai lungă, dar sunt în pană de idei. Anyone?
Foto

P.S. Voi edita articolul pe măsură ce apar şi alte lucruri importante pe care le-am putea face dacă vom conduce Uniunea Europeană

7. Videanu ar schimba toate bordurile din UE
8. Geica ar fi angajat cu juma de norma la klm, lufthansa si air france, pentru o crestere a pensiei
9. cornu si laptele, extins in tot spatiul ue-licitatia fiind castigata de un srl din turda
10. anl ar demara un program de contructie locuinte sociale in madrid, paris, berlin si praga.terenurile vor fi achizitionate de la jiji care prevazator a facut un schimb de terenuri cu nato
11. s-ar umple Europa de Dacii vechi
12. Carabulea cumpara Airbus
13. Berlinezii s-ar calca in picioare sa vada moastele lui Stefan cel Mare
14. Mutu ar iesi jucatorul anului, pe locul 2 Chivu si pe 3 Banel. CFR castiga Champions League dupa o finala foarte disputata cu Gaz Metan Medias
15. Compa cumpara Continental Automotive
16. Teo isi deschide filiala la Barcelona
17. Brylu ia Pulitzerul (stiu ca n-are legatura cu UE)
18. Holograf este cap de afis la toate festivalurile europene, Metallica in deschidere.
19. Bursa din Sibiu da ora exacta in lume
si nu in ultimul rand:
20. UE ar primi noi tari: Moldova, Turcia si Albania; dar ar pierde toate celelalte state in afara de Bulgaria si Romania.
21. Sorin Ovidiu Vantu ar creea un fond european de investitii denumit "FEI" (Fondul European de Investitii), ar pune-o sefa pe Ioana Maria Vlass, iar peste un an pe Realitatea si Money Chennel va aparea stirea ca Vlass a dus fondul la sapa de lemn. Intamplator, SOV va aparea pe locul 5 in topul Forbes la mica diferenta de indianul Mittal, caruia i va propune sa cumpere CNN cu ajutorul sindicatului muncitorilor din Mittal Steel.
22. Se pune problema ca leul sa fie modeda unica europeana iar Isarescu sa conduca nou infiintata Banca Europeana.
23. Dan Diaconescu isi extinde aria de cautare a Elodiei in toata Europa, ca urmare a darii in folosinta a noului sau emitator imaginar cu acoperire europeana. Audienta sa creste de la 20 de milioane de telespectatori la aproape juma' de miliard. Apar primele Elodialand-uri, un fel de Disneyland unde iti lasi nevasta la intrare...si la iesire aflii ca a disparut in chip miraculos. Intamplator, din staff-ul Elodialand-urilor va face parte si Cristian Cioaca, pe post de cercetator stiintific gradul I.
24. Bursa din Bucuresti va suferi o cadere dramatica, in urma careia milioane de americani si japonezi vor ajunge falimentari. In regim de urgenta, Basescu si Tariceanu vor "pompa" 1000 de miliarde de euro din banii de campanie ai PD-L-E (Partidul Democrat Liberal European) si PEL (Partidul European Liberal) pentru a "salva" economia europeana de un nou crah.
25. Varsta minima de pensionare in Germania, Anglia, Franta, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria va creste la 90 de ani, pentru a putea face fata salariilor profesorilor si a bugetarilor care au fost indexate cu 500% dar si a pensiilor care au fost "umflate" electoral la 200% cu ocazia primelor alegeri libere europene.

9 comentarii:

  1. Si Videanu ar schimba bordurile in tot UE, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. 8. geica ar fi angajat cu juma de norma la klm, lufthansa si air france, pentru o crestere a pensiei
    9. cornu si laptele, extins in tot spatiul ue-licitatia fiind castigata de un srl din turda
    10. anl ar demara un program de contructie locuinte sociale in madrid, paris, berlin si praga.terenurile vor fi achizitionate de la jiji care prevazator a facut un schimb de terenuri cu nato

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. s-ar umple Europa de Dacii vechi
    2. Carabulea cumpara Airbus
    3. Berlinezii s-ar calca in picioare sa vada moastele lui Stefan cel Mare
    4. Mutu ar iesi jucatorul anului, pe locul 2 Chivu si pe 3 Banel. CFR castiga Champions League dupa o finala foarte disputata cu Gaz Metan Medias
    5. Compa cumpara Continental Automotive
    6. Teo isi deschide filiala la Barcelona
    7. Brylu ia Pulitzerul (stiu ca n-are legatura cu UE)
    8. Holograf este cap de afis la toate festivalurile europene, Metallica in deschidere.
    9. Bursa din Sibiu da ora exacta in lume
    si nu in ultimul rand:
    UE ar primi noi tari: Moldova, Turcia si Albania; dar ar pierde toate celelalte state in afara de Bulgaria si Romania.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. Sorin Ovidiu Vantu ar creea un fond european de investitii denumit "FEI" (Fondul European de Investitii), ar pune-o sefa pe Ioana Maria Vlass, iar peste un an pe Realitatea si Money Chennel va aparea stirea ca Vlass a dus fondul la sapa de lemn. Intamplator, SOV va aparea pe locul 5 in topul Forbes la mica diferenta de indianul Mittal, caruia i va propune sa cumpere CNN cu ajutorul sindicatului muncitorilor din Mittal Steel.

    2. Se pune problema ca leul sa fie modeda unica europeana iar Isarescu sa conduca nou infiintata Banca Europeana.

    3. Dan Diaconescu isi extinde aria de cautare a Elodiei in toata Europa, ca urmare a darii in folosinta a noului sau emitator imaginar cu acoperire europeana. Audienta sa creste de la 20 de milioane de telespectatori la aproape juma' de miliard. Apar primele Elodialand-uri, un fel de Disneyland unde iti lasi nevasta la intrare...si la iesire aflii ca a disparut in chip miraculos. Intamplator, din staff-ul Elodialand-urilor va face parte si Cristian Cioaca, pe post de cercetator stiintific gradul I.

    4. Bursa din Bucuresti va suferi o cadere dramatica, in urma careia milioane de americani si japonezi vor ajunge falimentari. In regim de urgenta, Basescu si Tariceanu vor "pompa" 1000 de miliarde de euro din banii de campanie ai PD-L-E (Partidul Democrat Liberal European) si PEL (Partidul European Liberal) pentru a "salva" economia europeana de un nou crah.

    RăspundețiȘtergere
  5. *) Romanii ar ocupa toate functiile de "sef" din UE si din 3 in 3 luni si-ar dubla salariile

    RăspundețiȘtergere
  6. nu imi place mie politica absolut deloc (nu stiu ce sa zic)
    dar m-a amuzat f mult ce am vazut scris:))
    10 % ar fi adevarat:))

    RăspundețiȘtergere
  7. ahahaha. felicitari si promoveaza articolul mai departe !

    RăspundețiȘtergere
  8. 5. Varsta minima de pensionare in Germania, Anglia, Franta, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria va creste la 90 de ani, pentru a putea face fata salariilor profesorilor si a bugetarilor care au fost indexate cu 500% dar si a pensiilor care au fost "umflate" electoral la 200% cu ocazia primelor alegeri libere europene.

    RăspundețiȘtergere
  9. ale bugetarilor voiam sa zic :)))

    RăspundețiȘtergere