Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 6 noiembrie 2008

Din ciclul "Get a life", să ne prezentăm cititorii

Ştiu că posturile de genul acesta sunt cam lame, dar pe mine mă amuză din cale afară. M-am uitat din nou peste statisticile trafic.ro, cuvintele cheie de căutare prin care gugăliştii din întreaga lume ajung şi ei unde doar eu fac ce vreau. M-am prăpădit de râs, dar în acelaşi timp, mă gândesc cu îngrijorare la câţi timizi şi psihopaţi se ascund în spatele unui IP.

cum fac sa am tupeu El e timidul de serviciu. Fra, ai nimerit bine. În primul rând, mergi într-un birt, razi două beri, că mai multe sigur nu duci. Când eşti aproape trotilat şi berea nu şi-a făcut de tot efectul, îl cauţi din priviri pe cel mai solid din birt şi îi tragi una după ceafă. Nu da la faţă, că ti-o va întoarce. Dacă scapi cu viaţă, ai tupeu, nu alta.
jocuri cu niste oameni si animalele ii mananca dacă nu cumva cauţi filmul Jumanji, cauţi sigur poze cu ceva gang-bang-uri. Dar nu te lăsa înşelat. Nu se mânâncă de-adevăratelea. Doar se prefac.
pizde de liceu din sibiu ce au adrese de mesenger Pretene, pizdele de liceu din Sibiu sunt prea deştepte ca să aibe adrese de messenger la vedere pentru toţi tâmpiţii ca tine.
cum se bea flaming lamborghini Nu ştiu cine eşti, cum te cheamă, dar dacă mai apari pe acilea, dă un mail să tragem un şpriţ. Ăsta bărbat adevărat. Şi dacă, din întâmplare eşti muiere, pentru tine aş divorţa.
fasolari din valea mare Pe ăsta îl bănuiesc că m-a văzut după cheful de pomină de duminică halind fasole cu cârnaţi la El Gringo. Deşi n-am scris niciunde amănuntul acesta. `r-aţi ai dracu de securişti
salam am ce mai tare amanta Amice, dacă te cheamă salam, poţi s-o ai tu şi pe Claudia Schiffer amantă. Că nu te-ajută la nimic. Sau salamul e ce mai tare. Sunt confuz.
poze cu cacanari Mda, sunt pe cilea câţiva. D-ăştia cu Hummere sau cu girofare. Vezi şi prin alte părţi, poate prinzi vreunul pe budă.
cum sa castig o masina de gloaba Da ştie-te Dumnezău. Unu la mână, ce-i aia maşină de gloabă. Doi la mână, cine naiba ar dori aşa ceva. Şi trei la mână, la ce articolul lu peşte te-a trimis gugăl la mine cu căutarea asta.
metode pt a fi mai dragastos Da, mai băiete. Şi tu ai nimerit bine aicea. Mă tem să te sfătuiesc pe blog, că mă invadează comunitatea ghei, dar dă un mail şi ne povestim. Asta dacă mai ai nevoie.
relati cu publicul rds Tu sigur n-ai nimerit bine. Asta dacă nu ştii să înjuri. Dacă ştii, ne facem noi un birou propriu de relaţii cu publicul pentru RDS.
care este unde raportez pentru luarea unor caini din strada Vanghelieeeeeeeeee, ce faci frăţică? Urât al dracului Bucureştiul. No, cum îţi mai mere? Ce, probleme cu câinii? Pe cine vrei să raportezi? Ăăăă, nu, unde vrei să raportezi? Ce dracu mă care este... loaţi cânii de pe stradă, că raportez.
vreau jocuri cu masini in care sa ma urmareasca niste masini de politie
Asta se numeşte real life. Dacă ai coae. Care mai e adrenalina în spatele tastaturii? A, am uitat, ai numa 12 ani şi încă nu ţi-a dat nimeni carnet. Antrenează-te liniştit. Vine şi vremea în care-ţi ia tactu Ferarri şi atuncea o să te joci de-adevăratelea
cum face sa le puna coziile asa de repede
Asta n-am priceput-o, dar dacă le-aţi făcut ceva la animale vă tai tăt-tăt-tăt.
cum fac un blogger Încearcă faza cu timiditatea. Mergi la un blogmeet, bea două beri şi dă-i un pumn în meclă. La bloggeri se admite, că lucrează din taste nu cu good-look-ul. Dacă nici aşa nu l-ai făcut, you suck.
caut talente pentru infiintarea unei trupe Încearcă la Adela, n-ai cum să ratezi. Sau la Blonde. Dacă nu, Shoricika sigur.

6 comentarii:

  1. După stringurile de search, mai c-aş băga mâna în foc că ăia toţi la un loc au sub 100 de ani şi sub 100 IQ. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine, toţi cu înfiinţarea unei trupe. Facem după aia liste care în ce trupă intră. Câte căutări ziceai că ai cu asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu mai merg la nici o intalnire a bloggerilor ca nu vreau sa fiu "facut" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ade: test din "linistea lin coboara"
    @lucian: acu, era doar un sfat. nu-i musai sa-l ia in considerare.

    RăspundețiȘtergere
  5. cacanari fasolari :)) asta o fi secretul succesului. esentialu e ca vine lumea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si cacanari si fasolari in aceeasi fraza. pentru mine e cam mult, sincer :D

    RăspundețiȘtergere