Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 10 noiembrie 2008

Probleme pentru trafic.ro

Iaca, şi răspunsul. Să mai zică vreunul că blogosfera nu are putere. Arhi şi Piticu, doi dintre bloggerii români cu cel mai mare trafic au pornit o, să-i spunem campanie, renunţând la serviciile trafic.ro. Motivele le ştiu ei şi sunt explicate suficient de bine. Semnalul e îngrijorător pentru trafic.ro, mai ales că, deja, tot mai multe publicaţii online migrează spre SATI, renunţând la serviciile trafic. Şi panica începe să se vadă. Acum am primit primul comunicat de la trafic, pe mailul ziarului.

Cu o experienţă de 8 ani în domeniul monitorizării on-line, Trafic.ro oferă servicii destinate dezvoltării oricărui business prin Internet. La Trafic.ro, ne bazăm pe îmbunătăţirea continuă a facilităţilor puse la dispoziţia utilizatorilor noştri şi înţelegem să acţionăm strict în interesul acestora.
De aceea, respectăm decizia de retragere a unor publisheri din cadrul sistemului de monitorizare on-line pe care îl oferim tuturor utilizatorilor de Internet din România. De asemenea, Trafic.ro apreciază colaborarea reciproc avantajoasă pe care a avut-o cu repectivii publisheri în decursul anilor.
Chiar în condiţiile în care, conform declaraţiilor, retragerea publisherilor în cauză este dată, de propria logică de business şi nu ne-a luat prin suprindere, Trafic.ro analizează cu obiectivitate toate motivaţiile care stau la baza acestei decizii. Aşa cum am dovedit de-a lungul experienţei noastre în monitorizarea on-line, ne propunem să înţelegem motivaţiile şi obiectivele utilizatorilor noştri pentru a putea să ne dezvoltăm serviciile în folosul acestora.
Trafic.ro este şi se va menţine în poziţia de lider „de facto” în domeniul monitorizării on-line în România - dovada incontestabilă sunt cele 50.000 de site-uri care utilizează serviciile noastre. Tocmai de aceea, vom continua să onorăm încrederea utilizatorilor noştri respectând obiectivele de dezvoltare pe care ni le-am propus şi oferind mereu facilităţi îmbunătăţite şi suport dedicat.

Probabil că i-a durut retragerea publisherilor, dar mie mi se pare, cel puţin suspect, faptul că acest comunicat vine în aceeaşi zi cu anunţul făcut de cei doi bloggeri.

6 comentarii:

  1. Ihi, stim noi ce tare e Trafic.ro... vai, Romanie mica si marsava...

    RăspundețiȘtergere
  2. decizia de retragere e veche. inclin sa cred ca cei 2 bloggeri vor doar sa isi asume o mica parte din ceva ce nu le apartine

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred că are nicio legătură cu bloggerii, brylu. Are legătură cu asta: "MediaPRO Interactiv, ProTV SA, Gazeta Online, Intact Media Grup, Internet Corp şi Realitatea-Caţavencu vor utiliza în relaţia cu publicul, cu clienţii şi agenţiile de publicitate datele oferite de sistemul de măsurare oficială a traficului online, SATI, efectuat de BRAT, informează un comunicat." (Mediafax) Comunicatul dat de grupurile media este tot de astăzi. Cred că la ăsta răspunde Trafic.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. @dani: si curentele de opinie trebuie intretinute cumva
    @ade: logic ca de acolo pleaca tot, au pierdut site-uri cu sute de mii de vizitatori. era doar o coincidenta suspecta, cum ar spune colegul Lazarus.

    RăspundețiȘtergere
  5. crede-ma (am surse :) ), blogosfera nu are nicio legatura, desi, cum ziceam, unora le place sa creada ca sunt mai importanti decat sunt cu adevarat

    RăspundețiȘtergere
  6. stiu ca nu are nicio legatura. dar cred ca ei stiu sa intretina un curent de opinie legat de importanta pe care o au, tocmai pentru ca unii cititori au surse, cum e cazul nostru, iar altii nu.

    RăspundețiȘtergere