Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 11 noiembrie 2008

Urâţică, dar frumoasă

Ca să vezi cum te pedepseşte universul când eşti răutăcios. Pe Tănăsei îi ştiţi, puişorii bagaboantei de Tănase, concepuţi ad-hoc într-o poştă prin boscheţii de pe Mihai Viteazu. La momentul naşterii, trei bucăţi perfecte şi una mai amărâtă. A fost ultima care a învăţat să meargă, ultima la care i-au apărut dinţişorii. Şi de-aia am botezat-o Ţica-Urâţica. Apăi aşa i-a rămas numele. Ulterior, a încercat să se scoată. A compensat aspectul cu inteligenţa. Ea a dat tonul evadării din balconul pe care îl împărţea cu ceilalţi trei fraţi şi surori. Îi folosea de scară ca să sară peste cartonul pus în uşa de la balcon. Până s-a prins cum poate da cartonul la o parte, ca să poată evada toată familia. Şi acum, când e un căţel adolescent, s-a făcut şi frumoasă. Dusă cu pluta pe Dunăre, Cibin şi alte râuri curgătoare, dar frumoasă foc şi linguşitoare din cale afară. Şi da, aşa doarme ea, cu burta în sus şi labele peste botic.

L.E. Azi am scris pentru prima dată de căţeii pe care i-am trimis în Finlanda, ieeeeeeeee, unde stau la cald si bine, în paturi şi pe fotolii. Şi Traian a scris un editorial de nota 10.
P.S.
Asta-i soru-sa, Prefe. Nu de la Prefectură ci de la Preferata

4 comentarii:

  1. Frumoasa foc... Am avut si io un exemplar de asta. De mic am zis ca-i oligofren si fara nici o sansa. Pe langa faptul ca s-a nascut berc, avea si un cap mult mai mare decat ar fi trebuit, pe care nici nu reusea sa-l ridice de la sol si ramanea adesea locului invartindu-se in jurul capatanii. S-a facut in cateva luni o frumusete de catel, destept foc, iar de afectiune nu mai vorbim. Si nici nu i-am dat jeratic sa manance :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu i-am dat jeratic :)) si acuma arunca buzduganul cand vrea sa manance...

    RăspundețiȘtergere
  3. Prefe este cea mai desteapta si cea mai frumoasa. Chiar dacă mi-a halit telefonul n73 music edition in mai putin de 5 min, este o catelusa superba si de exceptie. Visu stie de ce :))

    RăspundețiȘtergere
  4. sper ca i-a cazut bine display-ul. sa nu cumva sa se constipe :))

    RăspundețiȘtergere