Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 11 august 2008

Negrii si-au luat revansa


Echipa neagra si-a luat "revansa" in fata rosilor in meciul aniversar disputat la un an de la recordul mondial stabilit la Sibiu "72 de ore de baschet - Marea Provocare". Intr-o atmosfera destinsa, mare parte dintre cei care acum un an au fost pe parchetul Salii Transilvania au revenit la Sibiu pentru un mic campionat de baschet la care au participat si o echipa compusa din organizatori dar si o echipa a presei sibiene care a fost alaturi de cei 24 de jucatori in cele 80 de ore ale recordului desfasurat la Sibiu. Datorita arbitrajului "profesionist", meciurile au stat sub semnul distractiei, fiecare fault tehnic fiind intampinat cu zambete si aplauze. Meciul vedeta al intalnirii desfasurate in sala de sport de la Teatru, intre cele doua echipe, ale rosilor si ale negrilor, a fost programat la finalul intalnirilor. Iar dupa un an de antrenamente, negrii si-au luat revansa. Daca in meciul record rosii au invins cu 5040 la 5003, echipa neagra a revenit spectaculos un an mai tarziu si a castigat cu 45-40 meciul care a durat 25 de minute. Dar deliciul nu vine de aici. Ganditi-va ca in aceeasi incapere, generoasa, nu inghesuita, s-au aflat pentru mai bine de o ora primul bagator de seama, al doilea bagator de seama si bunul lor prieten si client, DP-ul... cum le place lor sa-i spuna. Acu` ca nu se cunosteau sau se cunosteau dar au ingropat cutitele pentru o cauza nobila inca nu stim. Cert este ca asteptam efervescenta bloggerimii fata de acest subiect de interes major in online-ul sibian.
Barosani si barosane cu interes fata de meciul de sambata, poze sunt acilea. Vreo 80, de calitate indoielnica (pentru ca-s facute de Archibald a.k.a. The Answer) dar de pus in rama.

5 comentarii:

  1. dar si bloggeri/jurnalisti au reputat o victorie impotriva echipei negre. insa, pe parcursul meciurilor, lipsa de antrenament si-a spus cuvantul, burticile de bere tragandu-ne inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ca nu ne cunosteam dar si noi(#bagatorii) si el(DP) am fost "cuprinsi" de "emotia" momentului trait.
    totul a fost frumos mai putin hotzul ala de "banicaploiesteanu" care mi-a dat tehnice cat cuprinde. si-am facut tot ce era posibil sa castig, inclusiv am aruncat o bricheta pe parchet, doar,doar.......
    #1

    RăspundețiȘtergere
  3. sa traiesti lucica... eu te monitorizez cu atentie, ca la iarna vin pe la tine, la un schi mic...

    lasa mai patroane, ca se judeca recursul la cazul bricheta si atunci pompezi cu valiza si dai lovitura

    RăspundețiȘtergere