Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

miercuri, 13 august 2008

Daca va intrebati...

... ce fac zilele astea de-s asa de inactiv, pai fac pe inginerul. Si pe instalatorul, pe curatatorul de buzi si pe zugravul. Poate d-aia sunt galben din cap pana in picioare :)) la propriu. Si cand o sa termin va povestesc intreaga aventura a renovarii unui apartament.
Pana atuncea, articolul de azi din Sibiu Standard. Comentarii de ti-e mai mare dragul :))
As vrea sa fiu inginer
Si de-ar face toata lumea misto de mine. Ca nu degeaba bancurile cu ingineri vin imediat dupa cele cu tigani si cu evrei. Altfel cum ai putea sa te descurci prin magazinele astea experte in ale constructiilor. Angajatii sunt de o nesimtire crunta. Asta in cazul in care reusesti sa gasesti pe cineva care sa iti dea cu tifla in momentul in care pui o intrebare de novice. "Domne`, plintele-s acolo. Ti-am zis ca numa de alea gasesti. Ce tot cauti pe rafturi?". Ptiu, bata-va binele. Nici sa mai intrebe omul nu poate. Dupa care iti incerci norocul la standul de usi. Rogi si tu unul care samana a sef sa cheme un responsabil. Dupa jumatate de ora in care stai si il astepti, apare un umanoid plictisit. "Pai asta cu usile a plecat la 7. Da` va ajut eu". Cer si eu o usa. Gelatu ia ditai usa de pe raft si mi-o pune in brate. Dau sa desfac folia, sa vad daca e acelasi model. Vezi sa nu. "Ce, domne`. Ii tot usa de aia, are acelasi pret". Da, fratele meu... dar e ALT MODEEEL!!! "No, atuncea nu va pot ajuta. Daca o vreti pe asta bine, daca nu veniti maine cand vine asta cu usile". Nu va zic la ce magazin, ca va prindeti voi. Sa faca si de voi misto baietii...

5 comentarii:

  1. Bine că nu ai trecut şi pe la vopsele! Să vezi acolo zmecherii şi jargoane...
    Mai ales dacă vrei să iţi prerare ceva.... :-"

    RăspundețiȘtergere
  2. oooo, dar am trecut si pe acolo. astazi. urmeaza un intreg serial

    RăspundețiȘtergere
  3. sa mor io brylule da' nu-i saptamana fara un editorial la care se "aboneaza" looserii:) punem pariu ca asta cu inginerii i-au citit doar inceputul dupa care s-au pus pe comentat? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuza-ma prietene, dar esti un foarte mare dobitoc.

    RăspundețiȘtergere