Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

duminică, 3 august 2008

Hard as a... shit


Cam asta e cu petitia lansata pe net. O mana de oameni, bineintentionati, de altfel, au lansat o petitie online, adresata eMagic! Entertainment, ca sa aduca pe plaiurile mioritice AC/DC. Toata lumea vrea sa ii vada, dar petitia asta e o mica tampenie. Scrisa bine, un pic de perie la eMagic, o povestioara induiosatoare... come on! Daca roackerii vad in Romania un public ok pentru un show si isi primesc banii pe care ii cer, canta si in Uzbekistan. Mai ales ca e ultimul lor turneu. Mai ales ca incepe sa ni se duca si noua buhul ca fini cunoscatori ai muzicilor astora. Eu zic ca vin. Dar nu vin pentru ca s-a lansat pe net o petitie...

Odata cu concertul Metallica de pe 23 iulie majoritatea rockerimii romane se declara satisfacuta in proportie de 90% de experientele concertistice heavy. Raman 10 procente care nu pot fi rezolvate decat de o singura trupa, care ne-a ocolit pana in prezent: AC/DC ! Faptul pare acum mai aproape ca oricand de a fi rezolvat, dat fiind turneul mondial anuntat de australieni pentru toamna acestui an si care se spune ca va acoperi majoritatea tarilor europene. Pe de alta parte Emag!c s-a miscat cu foarte mult talent in acest an, marturie stand numarul mare de monstri sacri ai genului adusi pe plaiuri mioritice si cronicile excelente ale concertelor sustinute.
Acestea fiind datele problemei adresam aceasta petitie responsabililor firmei mai sus mentionate solicitand (imperativ chiar!) eforturi sustinute in vederea includerii Romaniei pe harta tarilor ce vor fi vizitate de Angus&Co. in amintitul viitor turneu. Speranta noastra sta intr-un numar cat mai mare de semnaturi de sustinere a prezentei petitii si intr-un cat mai amplu ecou al ei in randurile conducerii Emag!c.

2 comentarii: