Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 7 august 2008

Hrana pentru supersitiosi


Burger, baschetbalistul minune, a gasit stirea aceasta in Monitorul de Suceava. Nu ca am ceva cu moldovenii, dar acum unde ar fi si putut sa apara decat in Moldova. Cica o vulpe, de fapt ochii unei vulpi, ar fi prevestit intreaga urgie care s-a pravalit peste zona de nord a tarii. Acu`, nu stiu ce sa zic, dar oamenii astia sunt idioti? Deci defrisariile fara nici un cap si coada n-au anuntat nimic spectaculos pana sa apara vulpea pe cer? Hai ba, ce dracu. E foarte frumoasa si interesanta forma iesita din nori dar am vazut sute de genul asta. Ochi, maini, aripi... cerul stie sa ia orice forma. Daca aparea pe cer un cur, atuncea ce ziceau... si-au intors extraterestrii spatele la noi, fugiti baaaaaa.
Chiar nu inteleg deloc superstitiile, nici cele de genul Nostradamus nici cele venite din Moldova. Mi se par o insulta la adresa inteligentei cu care suntem inzestrati.
Foto: Monitorul de Suceava

3 comentarii:

  1. hai ca-i amuzant =)). oricum una-i o superstitie, alta-i o prezicere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha, ha..interesant...eu am vazut un iepure pe cer cam pe atunci. Asta ar insemna ca vulpea ucrainenilor s-a luat dupa iepurele meu si de-aia a venit cu tot cu potop incoace. Hihihihi...
    Pe unii de-astia superstitiosi ar fi amuzant sa-i inchizi intr-o zi de marti 13 intr-o camera cu o pisica neagra...

    RăspundețiȘtergere