Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

duminică, 3 august 2008

Idei, sugestii, reclamatii

Ca vad ca se isca discutii nationaliste de la headerul blogului de fata, care este. Asadar si asadeci, fiind vorba despre greci, ai nid som help ca nu ma pot hotara ce fotografie sa aleg pentru header. Ba ca sa mi se potriveasca, ba sa se potriveasca blogului, nici nu mai stiu de unde sa o apuc. Basca mahmureala care ma chinuie ingrozitor in momentul asta. Asa ca lasam la latitudinea mariei sale, cititorul, sa aleaga poza care vrea sa o vada de fiecare data cand intra pe `cest blog. Poza cu cele mai multe mentiuni va fi cap de pagina (pana ma plictisesc iar de tema, ceea ce imi ia intre 4 si 6 luni). Va multumesc din start pentru efortul pe care o sa il depuneti :))

A, ca era sa uit. Toate pozele sunt acilea. In ordine: apus de soare, noapte in Praga, pescarus, Retezat, rosu, Sarmisegetusa, Sibiu, Tanelu si Taul dintre brazi.

15 comentarii:

  1. sa-mi bag... am schimbat si eu tema la 'cemerita' dupa ce azi-noapte am stat pana la 2 ptr ca gaseam doar teme pentru blogspot clasic si nu mergeau. mi se tot parea mie ceva ciudat si ce sa vezi cand intru dimineata pe blogu tau... fir-ar... seamana izbitor cu tema ta :)) sa nu crezi ca ti-am furat-o, e totusi verde :))

    RăspundețiȘtergere
  2. O poza de la Palti, de la o sedinta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mere aia cu Sibiul, doar ca e cam palida. Fara zapada n-ai? Ar mere niste ochi faini de la casele din centru. Il mai ungi la suflet si pe Calin, patriotul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Părerea mea: mere aia cu cânele blănos şi sictirit.

    RăspundețiȘtergere
  5. excelenta poza, headerul este inspirat, felicitari pt optiune, arata brici.

    RăspundețiȘtergere
  6. cat imi place coltuţ ala al tau din dreapta cum se plimba asa in vant... :))

    RăspundețiȘtergere
  7. mie mi-a facut cu ochiu' poza cu Praga. cel mai bine ar fi sa le bagi pe toate si le mai schimbi din cand in cand sa nu cumva sa se plictiseasca omul de unul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi place, dupa cum stii, cea cu ochii iarna... mi se pare cea mai buna... dar nu sunt sigura ca se potriveste foarte bine cu tonul blogului si cu spiritul tau... Pt ca fotografia in cauza e cam trista... Culorile s-ar potrivi.. si zapada are reflexe albastrii... Eu votez pentru ea cu amandoua mainile :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tana, clar! reprezinta cel mai bine ideea blogului in care faci ce vrei. Ma rog, mai nou va d ca faci si ce vrem noi:) Pe langa asemanarea fizica izbitoare:)), spiritul de "bagabont", cainele ala ciufulit reprezinta cel mai bine unul dintre lucrurile in care crezi cu adevarat si ptr care te tot zbati in ultima vreme, inclusiv pe blog. toate peisajele alea sunt boring, poate sarmisegetuza sa zica ceva despre tine, Burebiski, dar tot Tana rulz...

    RăspundețiȘtergere
  10. As vota si eu pentru catel...seamana relativ cu stapanul blogului :), poza are mult albastru, face si aluzie la "Nu fi caine. Adopta!"...Toate pozele is faine. Dar pentru header, aia cu ochii e frumoasa, dar prea bacoviana..., cea cu Praga nu merge daca n-a mers Budapesta, chiar daca n-avem cehi nu vad de ce am discrimina...Srmis mult rosu si verde , da frumos tare...aia din Retezat e in ton ca si coloristica, e o panorama superba, da, asaa, sugestia de inalt, idei, idealuri etc.Rosul e prea rosu, taul dintre brazi e prea primavara ...
    Categoric, catelul!

    RăspundețiȘtergere
  11. The people has spoken! Flocoşenia propusă şi de mine întruneşte, deocamdată, majoritatea voturilor!

    RăspundețiȘtergere
  12. Flocosenia it iz... si asta-i ultima data cand faceti ce vreti voi... sa va fie clar :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Gău Tănăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă

    RăspundețiȘtergere