Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 7 august 2008

A trecut un an


Acum un an si doua zile, 24 de jucatori se pregateau pentru ultimele ore ale unui eveniment ce a adus faima Sibiului si Romaniei pe tot globul. Cel mai lung meci de baschet jucat vreodata. Un meci ce a durat 80 de ore batute pe muchie. Sala Transilvania a fost casa si masa pentru zeci de oameni timp de patru zile. In ciuda imaginilor care au surprins de la cap la coada tot meciul, Guinness Book of Records a refuzat sa omologheze recordul de la Sibiu. Dupa un an de zile ne intrebam daca intreg efortul a meritat sau contau hartiile.
continuare

In alta ordine de idei, ca ne cuprinde patetismul, sambata ne chefuim. Jucam un boschet dis de dimineata, de la ora 10, dupa care BR, vorba super recordmanilor. Intalnirea este la sala de sport de la Teatru. Vrem sa organizam si un meci intre recordmani si presa, doar ca presa sibiana e fie prin concediu, fie nu se pricepe la sporturile cu mingi, baloane si rachete. Asa ca, dupa o discutie cu organizatorii am decis ca blogosfera sa fie invitata alaturi de putinii presari care vor sa dea un baschet cu recordmanii. Cine vrea sa faca parte din echipa presei/blogosferei sibiene, lasati un comment sau sunati-ma la 0743091876

15 comentarii:

  1. merge si cu blogosfera braileana care deocamdata e in sibiu? nu pot sa spun ca-s cine stie ce michael jordan, dar macar-s inalt si pot sa va ajut daca vreti

    RăspundețiȘtergere
  2. merge... hai sambata dimineata la noua jumatate la sala de la teatru. cauta un pletos barbos cu par pe jumatate alb si da-i una dupa ceafa. asa o sa te recunosc :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce destept esti mai brylu. trebuia sa zici sa caute pe altu sa-i dea una dupa ceafa ca tot il putei recunoaste :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Oau! am vazut pozele puse de Silvana Armat! Super! Asta da anduranta! Felicitari, chiar daca vin cu intarzire de un an si doua zile! Cred ca am si recunoscut in fotografii un personaj care si la Rockin' Transilvania era in echipamentul cu In Memoriam Toci...
    Bravos inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  5. aaa, tudore... stai un pic sa ma gandesc. pleata ai, o tzara de barbuta ai, un fir alb tot gasim... poate iei maine o palma dupa cap si nu stii de unde ti se trage... :)))

    mortyse: asta a fost experienta vietii mele. la modul cel mai sincer.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca nu aduni destui oameni da si mie un semn. N-am blog si nici nu-s ziarist dar am cateva persoane din presa pe care le-as "capacii". Se pune?:)

    RăspundețiȘtergere
  7. bei, da' patron de echipa de blogari ai? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. deci hai sa va explic. n-am nimic :))
    nici patron, nici jucatori, nici macar o idee pe cin sa chem... iar anonimu asta ma baga si mai mult in ceata... zi ma, macar cum te cheama, sa stiu cum sa strig dupa tine pe teren. anonimuleeeee, da pasa... nu prea mere.
    eu sunt deschis la orice oferta

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau sa fac parte din echipa blogosferei sibiene.. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. nu cred ca-i vreo legatura dar... tu spui ca joci sambata "boschet" si knicksu la fel. pe cand tu te referi la baschet, el a facut un joc de cuvinte... sau si tu te referi la acelasi sport (aruncatul de ghemotoace de hartie spre cosul de gunoi)?

    RăspundețiȘtergere
  11. d1sco: la 9:30 in sala de la teatru.
    Xe: ba, da carcotas mai esti...

    RăspundețiȘtergere
  12. trebuie sa vin imbracat in vreo culoare sau ceva?adica culoarea echipei :D ...

    RăspundețiȘtergere
  13. Io pot să intru în poartă? :))))))

    RăspundețiȘtergere
  14. disco: hai cu ce-ai prin dulap. o sa fim echipa pestrita.
    cum sa nu, adeloaso

    RăspundețiȘtergere
  15. http://mediafaxfoto.ro/premium_pack.php?t=80+DE+ORE+LA+COS+de+Gicu+Serban

    RăspundețiȘtergere