Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 10 iulie 2008

Asa conducatori, asa tara

Inca una descoperita de Jeanina. Dupa episodul cu pepenii reclamati la OPC, a mai dat de o stire care mie mi se pare geniala din punctul de vedere al ziaristului dar o jignire din punctul de vedere al cetateanului. Comisarul sef al Garzii de Mediu are podul plin de mizerii. Daca ar fi doar podul lui, n-ar fi cine stie ce mare problema. Insa vecinii lui se plang de mizerie si in plus, toate nimicurile aruncate prin pod sunt aproape de conducta de gaz si oricand ar putea lua foc.

Stirea completa:
Cutii goale, hartii, sticle de plastic ingusteaza trecerea pe scara care urca in pod. O canapea veche, covoare facute sul pline de molii, piese de mobila acoperite de multe straturi de praf si o gramada de resturi care se pot numi gunoi. Acesta este podul "aglomerat" al unei case de pe strada Tribunei in care locuiesc familiile Lupean si Vasilescu.
continuare

De ce sa ne mai miram ca lumea isi arunca gunoaiele pe unde apuca, sa ne revoltam ca la Curmatura e mega mizerie dupa fiecare duminica petrecuta la gratare, cand oamenii care ar trebui sa faca ordine in domeniul asta nu sunt cu nimic diferiti. Cu rezerva ca omul si-a facut mizerie in propria curte, nu in spatiul public. Strange...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu