Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

luni, 14 iulie 2008

Rock`on


Ca di ce n-am apucat sa rasfoiesc pe`ndelete printurile de la Cannes. Pai pentru ca ma astepta Helloween pe Municipal. Cum sa lipsesc io la intalnirea cu roackerii din toate colturile. Am sarit peste Kreator si Testament, ca nu ma prea omor cu astia durii, is mai soft de felul meu. Dar nu puteam sa ratez Helloween. Apropo, m-am vazut la concert cu Alin, basistul de la Cargo, devean de-al meu, venit si el sa vada trupa. Apai daca el a fost incantat, eu ce mai pot spune. Am trait o ora cu teama ca nu vor canta I Want Out si ca n-o sa pot sa ma laud Anisoarei, prietena si colega mea din 1-12 cu care ne scuturam pletele prin clasa a 10. Au cantat-o chiar la urma, asa, sa ne tina pe toti in tensiune. Lume super ok. N-am mai fost demult la concerte de calibrul asta dar imi aduc aminte ca ne calcam pe picioare unii pe altii, ne mai dadeam cap in cap cand agitam podoaba capilara. Mi-a parut rau ca o asemenea trupa a concertat in fata unui public atat de putin numeros, dar pe de alta parte, s-a strans si in public doar creme de la creme. Concert fain, muzica buna, lume pe masura. I-a placut chiar si Simonei, pentru care Guns e apogeul rock-ului si restul grohaieli. Ca sa vezi cat de mare e diferenta intre o formatie pe scena si un album pe caseta sau CD. Banuiesc ca de acum incolo nu mai schimba CD-ul in masina cand incepe Keeper of the Seven Keys. Deci, Helloween checked, de abia acum urmeaza greii. 23 - Metallica, 4 - Iron Maiden. Daca mai apuc si ACDC le-am facut pe toate.
Poze de la Silvana. Are vreo 2000 dar inca nu le-a urcat pe net. Urmeaza in curand.

5 comentarii:

  1. Eu nu le am cu rockul, dar am fost sambata, mi-a placut si am revenit si duminica. Inainte de concerte mi-am facut temele si am descoperit ca unele trupe imi plac: Testament si Helloween.
    Nu ma gandeam ca e asa ok un concert rock si ma asteptam la ceva mai mult scandal, violenta si alcool. Poate data viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost super. Sunetul super, lumini super, a fost pe stadion (puteai sa pui o buca jos fara grija zilei de maine), bere multa, buna si ieftina... lipseau mici si era ideal. O sa merg si la Artmania sa pot face o comparatie (desi armania porneste clar cu un handicap din cauza line-up-ului).
    Oricum, peste toate eu consider ca a fost mai bun decat Artmania '07 (chiar daca line-up-ul nu a fost atat de plin de nume grele).

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate data viitoare? Adica un conzert fara o inghionteala nu prezinta interes? Venind de la o persoana atat de sensibila si delicata... ma asteptam sa fi multumita de rockerii de la festival.

    @mitza. pe undeva ai dreptate. Kreator si Helloween comparat cu Lacrimosa si Tiamat... parca e un mic plus pentru Rockin. Oricum, ca atmosfera cred ca in cort va fi mai fain pentru ca va fi mai mare ingramadeala si sunetul va fi mai puternic. om trai si om vedea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am zis ca macar o data pe an sa am parte si eu de ceva sange, sex si violenta! Cu ocazia asta, am evitat albul si rozul. Nici nu m-ai vazut: m-am pierdut in multimea de rockeri :D

    (Sugestie pentru Yahoo mess: mi-as dori sa fie smileys de aia care fac cu degetelele cum fac rockerii...cu ala mic si aratatorul)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sange, sex si violenta? La o Shoricika? Tulai, vine Apocalipsa. S-apai tu copchila, vorba ceea-i sex, droguri si violenta. Nu zice nimeni nimic de sange. In ce lume traim...

    RăspundețiȘtergere