Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

joi, 17 iulie 2008

Statiune, cautam maseuri


Inca una de la Ocna, adunata din weekendul petrecut pe litoralul Ardealului. Am ramas placut surprins de faptul ca la Ocna a fost deschis un centru de informare a turistilor. Super idee. Ramasa la stadiul de idee. Inteleg ca era weekend, si ca bugetarii nu lucreaza de vineri de la ora 4 pana luni dis de dimineata, dar dupa capul meu, centrul asta ar trebui sa fie deschis tocmai in weekend. Ma indoiesc ca Ocna e plina de turisti martea sau miercurea. Hoarda vine de vineri dupa-masa. Atunci ar trebui sa aiba pliante, informatii despre hoteluri, cabane, vile si pensiuni, despre efectele curative ale namolului si date despre salinitatea lacurilor. Poate exagerez eu, dar mi se pare ineficient un birou de informare deschis in timpul saptamanii si inchis in weekend.
In alta ordine de idei, la centrul de informatii pentru turisti am gasit un anunt interesant. Statiunea cauta maseuri si persoane care sa intretina piscine. Acu, daca sunteti fani de filme americane, v-ati ingramadi sa va angajati. Pooli-boys la bustul gol, cu plasa de aia de fluturi adunand frunze din piscina sub ochii infometati ai matroanei stabilimentului, satula de sotul mai tot timpul plecat. Ar trebui sa iau de bun sfatul bagatorului in seama si sa nu mai mai uit la porneturi :)).

2 comentarii:

  1. Foarte tare Bryly...acum fac leg[tura.Anunţul de angajare probabil este dat de cei de la Complex...da, da, da...acolo la fitze...căci acolo fiţoşii sunt masaţi momentan de aceleaşi persoane care îţi dau bilet de intrare, îţi aduc şezlong, etc. Masaj profesionist pentru fiţe!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu vreau banii inapoi ca am fost la fitze si n-am primit nimic din ce e scris mai sus!! moka bineinteles...

    RăspundețiȘtergere