Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

marți, 22 iulie 2008

Ciobani in capitala culturala

Domnul Ioan T. Morar, acel Morar al Academiei Catavencu, a publicat ieri, pe site-ul personal, un articol intitulat "Am intalnit si ardeleni nesimtiti". Nu mi-ar fi sarit in ochi daca nu se referea la Sibiu. Pentru ca domnul Ioan T. Morar a descoperit nesimtirea la Sibiu. Si unde altundeva, decat in parcarea de la Real. Deranjat de jmecheri cu masini scumpe care parcau aiurea si un baiat care a luat un carucior fara sa puna cei 50 de bani, domnul Ioan T. Morar a concluzionat ca Sibiul nu este capitala culturala europeana ci a revenit la statutul de capitala ciobanilor din Romania.
continuare

2 comentarii:

  1. Nea' Morar a spus despre Sibiu ca "a fost [...] si capitala ciobanilor." A folosit trecutul. Of, of, ce va place voua jurnalistilor sa rastalmaciti sensul unor fraze... :D Apropo, vezi ca am aflat cine au fost cocalarii din parcarea de la Real... sunt cei care au deranjat-o pe Adela la strandul din Medias. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Dar nu trebuie sa ma mire" incepe fraza care se termina cu capitala ciobanilor. Asta chiar nu-i rastalmacita, desi, recunosc, mai avem si obiceiul asta. :))

    RăspundețiȘtergere