Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

duminică, 13 iulie 2008

Nicio intalnire fara bere


Sa stai langa niste necunoscuti despre care stii cam tot. Cam asa arata o intalnire de bloggeri. Pe scurt, online-ul a prins viata pentru vreo trei ore, pe terasa la Amber. Si se mai putea prelungi, dar asa, pentru o prima intalnire a fost super ok. Mai specialisti, mai nacadai, ca subsemnatul, bloggerii sibieni sunt de gasca. S-a ras, s-au facut glume pe seama unora si altora, nimeni nu s-a suparat. A fost interesant si faptul ca nu ne-am asezat pe gasti, ziaristii intr-o parte, specialistii in alta, ci am convietuit dupa toate regulile bloggingului, separat dar impreuna. Eu unul sunt prezent si tura viitoare, dar fara masina ca numa pofta mi-am facut cu o halba de bere.
P.S. In poza impart cu Laura banii ramasi de la nota de plata. Apropo, a fost prima masa cu mai mult de cinci persoane la care au ramas si bani de bacsis. Sa mai zica lumea ca bloggeri o duc rau.
P.S. 2. Daca vrei mai multe poze, Silvana a rupt declansatorul cu cate poze a facut.

7 comentarii:

  1. Vaaaaaaaaaaai Brylu, si eu care incercam sa ne scot!!!! OFFFF! Eu le zic oamenilor ca am fost corecti si am achitat tot, si tuuuuuuuu sari repede cu "adevarul". Imi afectezi credibilitatea;)) plus reputatia mea de bloggerita-muza:D Ce serioasa eram, zici ca aveam 3 milioane de euro in geanta;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal ca erai serioasa. Sa iti cumperi un Audi asa, cu bani jos, nu e chiar de ici de colo. Trebuie sa te gandesti la dotari, daca vrei si piele sau nu, culoare, ohoooo, chiar nu-i deloc simplu

    RăspundețiȘtergere
  3. mai, te-ai dat singur in gat... ai baut o halba de bere desi erai cu masina?

    RăspundețiȘtergere
  4. "S-a ras, s-au facut glume pe seama unora si altora, nimeni nu s-a suparat.". Asa a fost!
    Data viitoare vin cu lectiile facute!
    Cat despre bere, ai vazut ca bloggerii profesionisti beau coniac, nu se incurca. Apropo, am vazut ca ai inceput sa il ajungi pe Nosfer din urma. Azi-maine te vad pe tine si pe Laura cu domenii. Ca finante v-ati asigurat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Shoriciko, bag sama ca te lipesti de inca un misto. Coniacul e pentru profesionisti, berea pentru connaiseuri. Asculta-ma pe mine... Nosfer iz history. I-am citit intreaga strategie si sunt cu un pas inaintea lui. Am 4 bloguri, inca 27 si ii iau fata. :)) Ma asteptam sa te vad cu un Martini in fata. Si pe Laura. Ati tradat cu cafea si suc. Amatoarelor !!!

    Tudore... taci ma. Am baut doua. Ce tre sa imprastii tu zvonuri pe net?

    RăspundețiȘtergere